UPDATE Flăcările au mistuit un bloc de locuinţe din comuna Godeni. Incendiul a pornit de la o ţigară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu puternic a izbucnit, aseară, la un bloc de locuinţe din comuna Godeni. 35 de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările, dar nu au mai putut face nimic pentru agoniseala de-o viaţă a locatarilor.

18 februarie ora 9.30 Cauza incendiului - o ţigară aprinsă

Anchetatorii au stabilit că incendiul a pornit din apartamentul de la etaj al unui locatar, Gabriel Rădulescu. Acesta se pare că ar avea afecţiuni psihice şi nu este pentru prima dată când provoacă un incendiu, însă niciodată atât de grav ca acesta.

Bărbatul a recunoscut că a aruncat la întâmplare o ţigară aprinsă de la care bunurile din camera sa s-au aprins imediat, iar focul s-a propagat şi la celelalte locuinţe. Bărbatul a mai adormit o dată cu ţigara aprinsă în gură, fiind salvat de vecini, iar în trecut, când lucra la mină, a incendiat o baracă.

În urma evaluărilor s-a stabilit că pagubele se ridică la 126.000 lei. Primăria şi biserica din localitate le-au întins o mână de ajutor oamenilor şi vor strânge bani pentru refacerea acoperişului şi a tâmplăriei, urmând să primească şi alte ajutoare ulterior.

17 februarie Familii rămase pe drum după ce un incendiu le-a mistuit apartamentele

Seară de coşmar pentru mai mulţi locatari ai unui fost bloc minier din localitatea Godeni, comuna Godeni, care au privit cum agoniseala de-o viaţă li se face scrum.

În jurul orei 19, trei echipaje cu trei autospeciale cu apă şi spumă, precum şi o ambulanţă Smurd au venit la faţa locului pentru a stinge focul care mistuia totul în cale.

Au fost afectate de incendiu mai multe familii, iar două persoane au fost transportate de urgenţă la spitalul din Câmpulung. Oamenii, disperaţi că agoniseala de-o viaţă se duce pe apa Sâmbetei, au încercat să ajute cum au putut.

"Nu am avut ce salva, pentru că uitaţi ce flăcări sunt", a spus, cu lacrimi în ochi, o locatară. Nimeni nu ştie de la ce au pornit flăcările, pompierii deschizând o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Incendiul a fost lichidat în aproape trei ore de către cei 35 de pompieri.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite