Flăcările au mistuit apartamentul unei profesoare pensionate din Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul care i-a panicat pe locatarii cartierului Negru Vodă a izbucnict în apartamentul unei foste profesoare de chimie. Flăcările au înghițit mii de cărți din biblioteca femeii.

Cei care au salvat-o pe femeie din incendiul dezlănțuit au fost vecinii acesteia,. Oamenii au scos-o pe profesoară din flăcări  înainte de sosirea pompierilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, pompierii militari au reuşit să stingă focul înainte ca incendiul să se extindă.

"A fost o intervenţie dificilă din cauza temperaturior ridicate şi a prezenţei materialelor combustibile în apartament. S-a intervenit cu o autospecială cu apă si spumă şi cu o autoscară şi s-a reuşit stingerea flăcărilor. Cauza incendiului este în curs de stabilire", a declarat plt. adj. Ionel Berbecaru, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arges.
 
 Profesoara locuiește la etajul III al unui bloc cu patru nivele din cartierul Negru Vodă.

Locuinţa fostei profesoare de colegiul C.D NEnițescu din Pitești, situată la etajul trei al unui bloc cu patru nivele, a ars aproape în întregime, flăcările distrugând biblioteca impresionantă, cu peste 1000 de volume, a femeii.
 
Bătrâna a fost  transportată la Spitalul Judeţean cu arsuri de gradul I pe faţă. Starea acesteia este, acum,  stabilă, fiind în afaraa oricărui pericol.



 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite