Flăcările au mistuit o casă și un fânar din două comune argeșene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a fost stins de pompieri
Incendiul a fost stins de pompieri

Zi de foc pentru pompierii argeșeni. Aceștia s-au luptat cu flăcările în încercarea de a salva locuințele și bunurile a două familii din Argeș. O casă și un fânar au fost distruse luni în două incendii care au avut loc în comunele Poienarii de Muscel și Lunca Corbului.

Luni dimineață, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Poienarii de Muscel pentru a stinge un incendiu care cuprinsese o casă. După zeci de minute de luptă cu focul, pompierii au reușit să domolească vâlvătaia, înainte de a se extinde și la casele învecinate.

În urma incendiului au ars acoperișul casei pe o suprafață de 80 de metri pătrați, două tone de fân, tavanul din șipci din două camere și podina din lemn pe o suprafață de 80 de metri pătrați.

Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la scânteile care au urcat pe coșul de fum deteriorat, după ce proprietara casei a făcut focul în sobă.

Seara, două autospeciale cu apă și spumă au intervenit în comuna Lunca Corbului pentru a stinge un incendiu izbucnit la un fânar. Flăcările au distrus acoperișul construcției, furajele pentru animale depozitate acolo și trei metri cubi de lemn pentru foc.

Incendiul s-a extins de la focul care a fost aprins în curte pentru a distruge resturile menajere.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite