Fiul Mihaelei Rădulescu este cel mai bun elev din clasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Dumitru şi Mihaela Rădulescu, la inaugurarea hotelului Ramada
Virgil Dumitru şi Mihaela Rădulescu, la inaugurarea hotelului Ramada

Prezentă la inaugurarea hotelului Ramada din Pitești, în calitate de amfitrioană, Mihaela Rădulescu a spus că se simte minunat într-o țară fără defecte și a renunțat să mai facă o comparație nedreaptă între România și Monaco, spunând că nu îi lipsește foarte tare țara natală.

„Încerc să nu mai fac această comparație ușor nedreaptă din toate punctele de vedere. Și alea serioase și alea mai comice. Am un noroc, în primul rând e al copilului meu, să trăiesc într-o țară fără defecte, dar asta nu înseamnă că strâmb din nas de câte ori vin în România. Nu îndrăznesc să le compar, dar nici nu vreau să fiu foarte ipocrită să spun că îmi lipsește foarte tare România „

Fiul său s-a adaptat foarte bine la Monte Carlo și este cel mai bun elev de clasa a III-a. “Copilul se simte minunat. E perfect adaptat. Acolo are școală, are prieteni, e cel mai bun din clasă, acum pot să mă laud cu el, sunt mândră de cum a evoluat acolo. Este reprezentantul elevilor de clasa a III-a în consiliul profesorilor. Sunt foarte mândră pentru că asta e o alegere pe care o fac toți elevii din clasa a III-a și profesorii în funcție de rezultate, de felul în care se comportă la școală. Acolo nu contează cine e mama, cine-i tata. E doar meritul copilului în fața colegilor și profesorilor”, povestește Mihaela.

Lipici la fete
Ayan se bucură de mare succes și printre colegele sale. “Are șapte ani totuși și observ anume interes al fetelor asupra lui, că e frumușel, acuma n-am ce să-i fac. Are deja fanele lui să le spunem așa. Colegele lui sunt toate din altă țară. Una e asiatică, alta e americancă, toate rasele și culorile și tipurile de caracter sunt acolo. Probabil că va fi o viață foarte agitată de adolescent”, prevede mama sa.

Vedeta nu lipsește niciodată mai mult de trei zile pentru că trebuie să-și ajute băiatul la teme. De obicei, Mihaela Rădulescu vine în țară o dată pe lună și numai în week-end. Între timp, scrie la primul roman pe care îl va lansa cât de curând și spune că nu intenționează să se întoarcă în televiziune.

„Eu nu lipsesc niciodată mai mult de trei zile. Nu-mi pot permite o dată din cauza lui pentru că are teme în franceză și în engleză și fără mama nu e bine și lipsesc doar în week-end și doar trei zile.Vin o dată pe lună, trebuie să fie ceva extraordinar ca să vin a doua oară, cînd am de filmat câte o emisiune. Mari proiecte n-am. Mi-e bine așa. E mult mai bine și pentru copil să nu mai aibă o mamă ocupată de dimineața până seara, iar eu descopăr că îmi place foarte mult să scriu. Asta e meseria mea acolo. E primul meu roman, încerc și eu marea cu degetul. Sper să-mi iasă”.

Cât despre conflictul cu Andreea Marin Bănică, Mihaela Rădulescu spune că atacurile sunt de o singură parte. “Ca să ai un conflict cu cineva, trebuie să aibă și celălalt o problemă. Eu n-am nicio problemă. Când te atacă cineva fără să-i faci nimic, e problema acelui om. Nu mai simt nimic în sensul acesta. N-are miză, n-are haz, n-are niciun fel de efect pozitiv asupra cuiva acest conflict, nu găsesc niciun soi de logică în povestea asta. Prefer să mă distrez pe seama atacurilor altora”.

Vedeta a refuzat să mai comenteze despre viața personală, dar ne asigură că este fericită. “Da, sunt fericită, iubesc, sunt iubită, nu s-a schimbat nimic. După trei căsnicii înveți să nu-ți mai faci planuri.”

 Mihaela Rădulescu le-a adresat un mesaj fanilor de pe Facebook: „Să mă lase și pe mine să am o pagină de Facebook normală. Sunt sute, mii de cereri de bani, case. Am ajuns să nu mai pot deschide pagina de Facebook. E vorba de niște străini care au poza unui câine la profil și cei zeci de mii de euro”, se plânge vedeta. 


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite