Piteşti: Filme de scurt metraj la Muzeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muzeu, aripa nouă
Muzeu, aripa nouă

Piteştenii au putut urmări aseară filmele internaţionale care participă la Festivalul de scurt metraj şi le-au putut vota pe cele preferate.

51 de proiecţii, cu o durată de maximum trei minute, de la ficţiune, animaţie, până la documentare, au fost proiectate în amfiteatrul Muzeului Judeţean Argeş. 

Vizionarea s-a desfăşurat simultan în 25 de oraşe din România şi în alte 13 ţări şi va continua şi în seara aceasta, de la ora 18.00, cu selecţia filmelor româneşti care pot fi votate de public şi a celor 21 de filme  din cadrul secţiunii “Paroles de Femmes”, care au în centrul atenţiei femeia.


Acesta este al treilea an la rând când festivalul are loc şi în România, bucurându-se de o participare numeroasă a publicului piteştean. Alianţa Franceză din Piteşti a reuşit să atragă cât mai mulţi spectator, aceştia fiind în principal tineri care s-au amuzat copios la vizionarea filmuleţelor şi care cu greu l-au putut alege pe cel mai bun.

“Toate sunt bune şi foarte interesante. Sunt reuşite. Nu ştiu care mi-a plăcut cel mai mult. Mi-e greu să-l aleg pe cel mai bun. După mine toate merită să câştige.”, spune Iulia Enescu, de 17 ani.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite