Femeie salvată de pompieri după ce a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a căzut în fântână, dar a fost salvată la timp de pompieri
Femeia a căzut în fântână, dar a fost salvată la timp de pompieri

O femeie de 57 de ani care căzuse într-o fântână adâncă de 15 metri din curtea casei sale, din comuna argeşeană Lunca Corbului, a fost salvată, joi, de pompieri şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, fiind în stare stabilă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, sora femeii a sesizat lipsa acesteia şi ulterior a găsit-o în puţ. Ea a sunat la Serviciul Unic de Urgenţă 112 cerând ajutorul pompierilor, care au sosit la faţa locului cu un echipaj cu o autospecială, un echipaj cu un autocamion de intervenţie şi un echipaj cu autosanitară SMURD de la Secţia de Pompieri Costeşti.

"S-a intervenit în comuna Lunca Corbului, sat Pădureţi, pentru scoaterea femeii, M. Georgeta, 57 de ani, căzută într-o fântână de aproximativ 15 metri adâncime. Cu ajutorul unui ham, persoana, care era prinsă de lanţ, a fost ridicată la suprafaţă, i s-a acordat primul ajutor medical şi a fost transportată la spital. Puţul are un diametru de 1,20 metri, femeia era agaţată de găleată, iar apa era la o adâncime de opt metri, localnica nu a ajuns la apă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Sorina Slavoiu.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, iar medicii au confirmat că este în stare stabilă, fiind în afara oricărui pericol.

Poiţiştii urmează să stabilească împrejurările în care argeşeanca a ajuns în fântână.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite