FOTO Femeie rănită în urma unui accident care a avut loc la Băbana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie din comuna Băbana a văzut moartea cu ochii aseară după ce maşina în care se aflau a fost lovită puternic de un alt autoturism.

Valentin Dincă, de 37 de ani, se afla la volanul unei Dacia Logan cu care face taxi şi o avea în dreapta pe soţia sa, Camelia Dincă, de 26 de ani. Cei doi se îndreptau dinspre comuna Băbana spre Piteşti când s-au trezit implicaţi într-un accident, fără să-şi dea seama ce se întâmplă.  Cei doi soţi au trăit momente de spaimă cântr într-o curbă la stânga, şoferul unei Dacia 1300 a pierdut controlul volanului şi i-a izbit.


Ion Negoiu, de 27 de ani, din comuna Cocu a apăsat prea tare pedala de acceleraţie a Daciei şi a intrat pe contrasens. Şoferul Loganului, luat prin surprindere de maşina care se îndrepta spre el, nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul şi deşi a frânat, a fost lovit de Dacie.

image


Impactul a fost atât de puternic, încât parbrizul Daciei a zburat pur şi simplu la câţiva metri de maşină, iar o roată s-a rupt. În urma accidentului, pasagera aflată pe locul din dreapta faţă în Logan a suferit răni uşoare, fiind transportată cu o Ambulanţă la Spitalul Judeţean pentru a primi îngrijiri medicale.

Ambele maşini s-au ales cu avarii serioase, iar şoferul vinovat va primi amendă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite