Femeie neidentificată accidentată în Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie rămasă încă neidentificată a fost accidentată în urmă cu câteva zile şi a ajuns în stare gravă la spital.Oamenii legii încearcă să afle acum cine este victima.

Duminică, în jurul orei19.40, pe B-dul Libertăţii din municipiul Piteşti, un şofer de 54 ani din Piteşti, în timp ce conducea un autoturism de producţie externă, a accidentat grav o persoana de sex feminin, a cărei identitate nu a putut fi stabilită, care s-a angajat in traversarea străzii prin loc nepermis şi probabil fără să se asigure.


Persoana în cauză este în vârstă de aproximativ 40 – 45 ani, înălţime 1,65 – 1,70 m, păr grizonat, constituţie atletică, aspect neîngrijit, iar pe obrazul stâng prezintă o aluniţă proeminentă.


În momentul producerii accidentului, victima purta o scurtă damă din material textil de culoare maro, un batic de culoare crem cu elemente florale, o fustă înflorată cu elastic în talie, o fustă cu carouri mici pe fond gri şi un pulover pe gât de culoare închisă.


Toţi cei care pot da informaţii referitoare la persoană respectivă, sunt rugaţi să sune la telefonul pentru apeluri de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite