Femeia spulberată de o camionetă este în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionela Bălteanu, de 35 de ani din Piteşti, victima accidentului de circulaţie de miercuri după-amiază de pe strada Calea Câmpulung este în continuare în stare gravă.

Femeia a fost internată în comă imediat după accident la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Victima a suferit mai multe lovituri la cap şi medicii sunt rezervaţi în privinţa recuperării sale.

Din imaginile suprinse de o cameră de supraveghere din apropiere se vede cum femeia traversa strada regulamentar, împreună cu un cumnat, după ce s-au asigurat în prealabil. Amândoi se aflau pe trecerea de pietoni şi reuşişeră să ajungă la jumătatea drumului când au văzut o maşină venind cu viteză spre ei. 

”Traversam cu ea, eram pe trecere. Ne-am speriat, am văzut că vine maşina şi am tras-o după mine, dar tot a lovit-o. Era inconştientă, nu mai vorbea”, povesteşte speriat cumnatul victimei.

Şoferul aflat la volanul camionetei care a lovit-o în plin pe femeie spune că nu a mai avut timp să frâneze. ”Am lovit o femeie. Am văzut-o târziu. Alergau pe trecere si n-am mai avut timp să-i evit”, spune Lixandru Vasile Boroghină, şoferul vinovat.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din comuna Corbi, conducea o Facia 1304 dinspre Piteşti spre câmpulung când a lovit-o pe femeie. ”În urma cercetărilor la faţa locului s-a stabilit că şoferul este vinovat de producerea accidentului, pe numele său fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală gravă. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat agent Mădălina bălănescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite