Piteşti: Fane Stoica: "Dacă eu sunt problema la echipă, plec"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Fane Stoica: "Dacă eu sunt problema la echipă, plec"
Piteşti: Fane Stoica: "Dacă eu sunt problema la echipă, plec"

Contestat de fanii grupării "interiste", la finalul meciului pierdut luni seară în faţa celor de la FC Timişoara, antrenorul Ştefan Stoica spune că nu ţine cu dinţii de scaun.

După nouă etape scurse din Liga I, FC Internaţional se află pe unul din locurile retrogradabile, ocupând poziţia a 15-a, iar antrenorul Fane Stoica începe să simtă presiunea suporterilor, care i-au cerut demisia la finalul meciului peirdut cu FC Timişoara.


D-le Stoica, o nouă înfrângere la scor suferită pe teren propriu
- Aşa este, a fost un alt meci urât.Nu ştiu ce să mai cred. Cum primim gol, cedăm psihic, se rupe echilibrul. Dacă în prima repriză, jocul a fost echilibrat, în partea secundă, noi am arătat ca o echipă de sală.

Care este explicaţia?
- Sunt mai multe cauze. Cea mai importantă ar fi că nu putem alinia aceeaşi echipă două etape la rând. Avem accidentaţi, suspendaţi, plus că, spre exemplu, la meciul cu Timişoara, un singur jucător a fost pe teren din echipa pe care am preluat-o anul trecut. Ne trebuie timp să constuim o echipă solidă.

Fanii echipei FC Internaţional v-au cerut demisia la finalul jocului cu FC Timişoara.
- Dacă eu sunt problema la echipă, atunci plec demn, cu capul sus, şi las locul altuia.

Patronul Benone Lazăr v-a cerut să plecaţi de la echipă?
-Nu, însă, repet, dacă îmi va cere să plec, voi pleca. Am venit la FC Internaţional cu sufeltul, pentur că am o relaţie specială cu domnul Lazăr. Avem un proiect pe teremen mediu care necesită timp. Este greu, însă mie îmi plac lucrurile grele. Mergem mai departe şi sunt sigur că o vom scoate la capăt.

Cum explicaţi că în cinci meciuri jucate acasă, FC Internaţional nu a luat niciun punct?
- Şi aici putem vorbi tot despre o problemă psihologică. Pur şi simplu s-a creat un complex. Jucătorii nu se simt bine la Mioveni. Cînd aud că jucăm acasă, la Mioveni, încep să urle.

FC Internaţional este echipa cu cele mai multe goluri primite din Liga I. Ce se întâmplă în defensivă?
- Acelaşi lucru de care tocmai am vorbit. Nu putem alinia meci de meci aceeaşi linie defensivă. Frăsineanu este suspendat, Viera la fel, Florin Popa este accidentat şi aşa mai departe. Când vom ajunge la omogenitate, vă asigur că nu vom mai încasa goluri cu uşurinţă.


 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite