Piteşti: Falsificator de carduri încătuşat după nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Falsificator de carduri încătuşat după nuntă
Piteşti: Falsificator de carduri încătuşat după nuntă

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti au încătuşat, ieri, doi membrii ai unei reţele de falsificatori de carduri.

Cei doi bărbaţi au fost surpinşi pe camera de supraveghere în timp ce montau un aparat de clonat carduri pe un bancomat din Piteşti. Ofiţerii de la BCCO i-au identificat şi au făcut descinderi acasă la ei.

Bărbatul în vârstă de 25 de ani, din Mangalia, abia ajunsese acasă de la propria nuntă. Când i-au bătut la uşă poliţiştii, acesta număra banii primiţi în dar de la nuntaşi. Oamenii legii i-au confiscat cei 56.000 de lei şi cei aproape 10.000 de euro găsiţi pe canapea.

Cel de-al doilea reţinut are 33 de ani şi este din Năvodari. El a fost tare neinspirat. S-a dat singur de gol! Pentru că era îmbrăcat în pijama a cerut voie mascaţilor să îl lase să se schimbe. Bărbatul a luat pe el aceleaşi haine şi şi-a pus şi ochelarii de soare pe care îi avea atunci când a montat dispozitivul la ATM-ul din Piteşti. Încă o probă în plus la dosar.

Au păgubit mai mulţi români cu peste un miliard de lei vechi

 “Cu ocazia percheziţiilor au mai fost ridicate CD-uri, telefoane mobile, stick-uri şi articole vestimentare pe care suspecţii le purtau în timpul comiterii infracţiunilor. Aţi doi membrii ai reţelei au fost prinşi în flagrant în luna august, iar cel de-al cincilea a fost reţinut luni, în vamă, când se întorcea din Italia.”, a precizat subinspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Cei doi au reuşit prin metoda folosită să retragă din conturile românilor peste un miliard de lei vechi. Pe numele lor au fost emise ordonanţe de reţinere.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite