FOTO Dacia Duster, transformată în maşină de pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii dintr-un orăşel german se pot mândri că au ca maşină de intervenţie un… Duster.  SUV-ul în variantă dCi de 110 CP, 4x4 a fost vopsit în culorile alb şi roşu şi are inscripţionat pe el numărul unic de urgenţă 112 şi cuvântul “POMPIERI”, scris în limba germană.

Dusterul are montate mai multe girofaruri de culoare albastră pe plafon şi pe botul maşinii. Maşina na fost vedeta standului Dacia de la Salonul Auto de la Frankfurt, alături de maşina de curse Duster No Limit.

Pompierii dintr-un orăşel german au o autospecială Duster

„Adaptarea în Germania a unui vehicul Dacia Duster pentru utilizarea acestuia de către serviciul de pompieri arată sub o altă formă, daca mai era nevoie, că vehiculele Dacia sunt cu adevărat vehicule pentru toţi!”, se precizează într-un comunicat de presă emis de Dacia.

image

Standul Dacia de la Frankfurt. Foto: daciagroup.ro


Duster-ul de 850 CP expus la Salonul auto de la Frankfurt a participat la competiţia Pikes Peak International Hill Climb 201, clasându-se pe locul trei. Alături de cele două Dustere modificate, la standul Dacia vizitatorii pot admira restul gamei, format din modelele Sandero, Logan şi Logan MCV.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite