FOTO Accident cu două TIR-uri pe DN 7

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia pe Drumul Naţional 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea a fost îngreunată noaptea trecută după ce două TIR-uri s-au ciocnit. Cei doi mastodonţi s-au răsturnat pe şosea.

Două TIR-uri au fost implicate, noaptea trecută, într-un grav accident care a avut loc în comuna Morăreşti. Primul TIR, românesc, era încărcat cu fier vechi şi din cauza vitezei, remorca a intrat în balans într-o curbă, acroşând un alt autotren bulgăresc care circula regulamentar.

image

Accidentul s-a produs în localitatea Morăreşti


Din impact cele două TIR-uri s-au răsturnat, iar marfa s-a împrăştiat pe şosea, autotrenul bulgăresc fiind încărcat cu sandale. Din primele cercetări ale poliţiştilor se pare că de vină a fost şoferul roman care se afla la volanul TIR-ului încărcat cu fier vechi şi care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.


"Accidentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei în curbă. A intrat în balans şi s-a răsturnat. În momentul răsturnării a acroşat un autotir din Bulgaria, producându-i avarii pe partea stângă", a declarat agent şef Sică Ivaşcu de la Poliţia Rutieră Argeş.

image

Sandalele care erau încărcate în TIR-ul bulgăresc s-au împrăştiat pe şosea


În urma accidentului niciunul dintre şoferi nu a fost rănit. Circulaţia s-a reluat în condiţii normale în această dimineaţă, după ce o macara a repus cele două TIR-uri pe roţi.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite