FC Argeş primeşte vizita liderului, FC Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Etapa a 26-a, din Liga a II-a, seria a II-a programează pentru elevii lui Iordan Eftimie o partidă deosebit de dificilă. “Alb-violeţii” vor întâlni mâine începând cu ora 11:00, liderul clasamentului, FC Bihor.

Ulciorul nu a mai mers la apă, iar Rover Cârstea nu a mai putut înscrie şi ajuta pe FC Argeş aşa cum a făcut-o cu Sibiul şi ACU Arad.

Astfel, etapa predecentă care s-a disputat miercuri a adus pentru “alb-violeţi” înfrângerea ruşinoasă în faţa Mioveniului, 0 - 3.

Acum , elevii lui Eftimie întâlnesc o altă echipă ce speră la accederea în Liga I, FC Bihor. Bihorenii, deşi sunt în fruntea clasamentului, cu 47 de puncte simt în ceafă răsuflarea celor de la Petrolul (46 pct), CS Mioveni (45 pct) şi Voinţa Sibiu (44 pct).

Oaspeţii acestei partide, deşi vin după remiza, 0 – 0 din partida cu UTA şi nu se află într-o formă de zile mari, au nevoie de cele trei puncte pentru a păstra “fotoliul” de lider al clasamentului.

În partida tur, câştig de cauză au avut Bihorenii, care s-au impus cu 1 – 0.

Lipsa titularilor îşi spune cuvântul

Din cauza divergenţelor dintre conducere şi o parte a jucătorilor, atât în partida cu ACU, cât şi în cea de la Mioveni din primul 11 al “alb-violeţilor” au dispărut portarul Bolboaşă, fundaşul dreapta Voicu şi mijlocaşul stânga Boboacă.

În locul lor au apărut Fundulea, Zaharia şi Marian Vintilă, însă nu au dat un randament prea bun. Se pare că nici la această partidă cei trei nu vor apărea în echipa pe care Eftimie o va trimite în teren contra Bihorului. Tehnicianul “alb-violeţilor” nu a dorit să comenteze prea mult pe tema acestor hotărâri, însă a ţinut să-l taxeze pe Bolboaşă şi să spună câteva cuvinte despre partida cu Bihor. “A făcut prea multe, dar am tot trecut cu vederea. Dacă vreţi mai multe detalii vorbiţi cu conducerea. Eu pot spune doar că echipa nu stă în Bolboaşă. Meciul cu Bihor va fi extrem de dificil. Sper să reuşim să strângem rândurile şi să nu pierdem”, a susţinut Eftimie.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite