FC Argeş pierde în faţa Arieşului Turda, scor 1 - 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Alb-violeţii” au pierdut restanţa contra echipei Arieşul Turda, scor 1 – 2 (1 – 1). Meciul a contat pentru etapa a 22-a, din Liga a II-a, seria a II-a.

Cu puţin timp înaintea startului partidei, vestea că Rover Cârstea este exclus din lotul echipei FC Argeş pică ca un fulger.

Decizia a venit ca urmare a limbajului neadecvat pe care atacantul l-a avut în faţa managerului Cătălin Barbu.

“Alb-violeţii” par să resimtă lipsa lui Rover Cârstea din teren, iar Arieşul Turda profită din plin de acest lucru.

Astfel, Bucur execută o lovitură liberă din preajma careului de 16 metri direct în vinclul porţii apărate de Fundulea (16).

Elevii lui Eftimie nu se trezesc din şocul golului primit, iar echipa din Turda iroseşte alte trei mari ocazii de gol.

Hadăr şutează din 17 metri , milimetric pe lângă bară (24), Pecarov îl întinde pe Fundulea după “trasorul” de la 14 metri (27), iar Cr. Pop îl evidenţiază din nou pe Fundulea, după şutul din opt metri (32).

Prima ocazie a echipei FC Argeş, dar şi cea care anunţă egalarea vine la cursa purtată de la mijlocul terenului de Ivănică, care ajuns singur în faţa porţii greşeşte serviciul (33).

Astfel, elevii lui Eftimie egalează prin reluarea cu capul din opt metri a lui Marius Ion, după centrarea venită de la Alin Popa (36).

Repriza secundă a partidei îi aduce pe elevii lui Eftimie în atac. Alin Popa, scăpat singur şutează violent peste poarta lui Pampea (46).

Nici Ivănică nu este mai norocos, fiind blocat de acelaşi Pampea (47). Cum în fotbal ocaziile se răzbună, atacantul celor din Turda, Bucur şutează de la 12 metri , Fundulea scoate în faţa, iar acelaşi Bucur dă dovadă de insistenţă şi reia în plasă (74).

FC Argeş pierde partida cu Arieşul, 1 – 2 şi rămâne pe locul 12 cu 26 de puncte.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite