FC Argeş fără “gaz” la Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Vulturii” lui Eftimie au pierdut la scor de forfait (0-3), meciul disputat la Turnu Severin contra Gaz Metan CFR Craiova şi au acum un ecart de două puncte avans (21) faţă de ultimul loc retrogradabil, Unirea Alba Iulia (19), în Liga a III-a.

Ambele echipe vin după înfrângeri, “vulturii” (0-1) cu Petrolul, Gaz Metan CFR Craiova (1-2 la UTA ).

Ştefan Erdei fluieră startul disputei de pe “Municipal”, în uralele a 1500 de ultraşi olteni, fanii alb-violeţi renunţând de mult la deplasările cu echipa favorită.

Eftimie se ţine de cuvânt şi schimbă în primul 11, Zaharia îşi face loc pe banda dreapta a apărării, Cotigă îi ia locul lui Avramescu, Voicu este trimis în banda dreaptă a mijlocului, iar Ivănică retrăieşte din nou senzaţia de a îmbrăca tricoul “alb-violet”.

Oltenii, încăpăţânaţi din fire mută şi ei, însă acolo unde trebuie, pe tabela de marcaj.

Chirea execută cu discreţie un corner, mingea trece printre ”jaloanele” în tricoul “alb-violet” iar Paul Irimescu îl învinge cu o lovitură de cap pe Bolboaşă (37).

Gazdele punctează şi la cartonaşe galbene, FL. Pârvu (26), Mitroi (44), însă elevii lui Eftimie ţin să le răspundă cu aceeaşi monedă, Cotigă (10), Răuţă (15), Ivănică (19), Cârstoiu (24).

“Pauza, un sfetnic bun”

Faptul că pauza este un sfetnic bun s-a dovedit a fi adevărat.

Tot pentru olteni, care mai punctează odată prin reuşita de efect a lui Ionuţ Mitroi.

Elevul lui Jerry Gane a ţinut a-şi copia profesorul în vremurile bune şi marcheză de la 10 m (53), în poarta unui Bolboaşă care s-a învăţat să scoată mingea din aţe, de la meci la meci.

Deranjat de scorul înregistrat pe tabelă, şi de faptul că din vară, prietenii Penescu şi Mititelu se pot întâlni la matineu, Eftimie încă mai crede că 2-0 e cel mai periculos scor şi schimbă în căutarea unui egal miraculos.

Boboacă îi ia locul lui Zaharia (55), Deliu absentului Ivănică (62), iar Răuţă îi lasă locul lui Avramescu (74).

Tot Jerry Gane este cel mai jubilează, asta datorită şi lui Milan Mitic care îl învinge din nouă metri, lateral stânga pe neputinciosul Bolboaşă (86).

Antrenorul oltenilor îi face pe plac tânărului de 17 ani,  Ionuţ Mitriţă şi îi oferă debutul în Liga a II-a (88).

Cele două echipe fac rocada în clasament, oltenii poposesc pe 8 cu (23 pct), “vulturii” rămân cu 21 de puncte şi coboară tocmai pe locul 11, însă la doar două puncte avans de ultimul loc retrogradabil ocupat de Unirea Alba Iulia, 14 (19 pct), iar emoţiile încep să vină spre Trivale.

 

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite