FC Argeş a ratat transferul brazilianului Wallace

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Barbu, manager FC Argeş
Cătălin Barbu, manager FC Argeş

Cătălin Barbu şi-a dorit mult să-l transfere pe fundaşul central de numai 21 de ani,  Wallace de la Girom Albota. Din păcate pentru “alb-violeţi”, acest transfer nu numai că a eşuat dar a şi încordat relaţiile dintre FC Argeş şi Girom Albota.

Conducerea lui FC Argeş, prin Cătălin Barbu, managerul general şi Gica Dobrin, preşedinta de onoare a clubului s-a pus la masa negocierilor pentru transferul lui Wallace în Trivale, din retur.

 Gheorghe Oprican, preşedintele clubului din Albota, l-a cerut în schimbul brazilianului pe Marius Ion, un jucător care a mai evoluat şi în trecut pentru Albota.

 Acestă cerere nu a făcut decât să îl scoată din minţi pe Cătălin Barbu, acesta punându-şi mari speranţe în Marius Ion. Văzând că nu se înteleg cei de la Albota au cerut suma de 100000 de mii de euro, în schimbul lui Wallace.

Reprezentanţii lui FC Argeş au considerat însă că brazilianul nu merita acestă sumă de transfer.

 În final nu s-a ajuns la nicio înţelegere, mai mult de atât, cei de la Albota au declarat că managerul lui FC Argeş i-a tratat cu aroganţă şi a vrut să încerce să aducă jucătorul gratis în Trivale.

 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite