Piteşti: Reunire cu emoţii la FC Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de Dişciplină a amânat pentru 1 iulie verdictul în cazul lui FC Argeş, astfel că suspansul se prelungeşte în vestiarul echipei piteştene.

Lotul lui FC Argeş s-a reunit, aseară, la stadionul „Nicoale Dobrin”, însă jucătorii încă nu ştiu dacă se vor pregăti pentru Liga I sau pentru matineu. În timp ce fotbaliştii lui Ionuţ Badea se pregăteau să iasă pe teren, pentru antrenamentul de dezmorţire, la Comisia de Dişciplină se discuta cazul FC Argeş. În cele din urmă verdictul s-a amânat, astfel că alb-violeţii răsuflă uşuraţi pâmă pe 1 iulie, când se va decide dacă gruparea argeşeană va fi sau nu retrogradată dişciplinar, în urma scandalului de corupţie în arbitraj, în care este implicat patronul Cornel Penescu.
„ Nu ne gândim la retrogradare, pentru că am jucat corect toate meciurile”
Amânarea deciziei nu a făcut altceva decât să sporească optimismul în Trivale. Cjhira dacă sunt multe voci care susţin că FC Argeş va fi retrogradată, conducători, antrenorii şi jucătorii clubului argeşean sunt siguri că vor rămâne în Liga lui Mitică şi în următorul sezon. „Nu ne terem că vom fi retrogradaţi. Nu văd de ce, din moment ce am fost una dintre cele mai dezavantajate echipe în privinţa arbitrajului, în sezonul recent încheiat”, a spus Andrei Penescu, fiul lui Cornel Penescu. De aceeaşi părere este şi „căpitanul” Daniel Bălaşa: „Nu mă gândesc la retrogradare. Nu există motive sau probe în acest sens. Nu ştiu de ce vin săgeţâile acestea otrovitoare către noi, pentru că vă asigur că FC Argeş a jucat corect toate meciurile.”
Ionuţ Badea rămâne la Piteşti şi în Liga a II-a
Chiar dacă este ofertat de mai multe clubluri din Liga I, Ionuţ Badea este tranşant şi spune că va rămâne la Piteşti indiferent de ce se va întâmpla cu echipa. „Am întocmit un program foarte bine pus la punct, împreună cu conducerera. Legat de ce se spune la adresa echipei noastre, sunt doar simple speculaţii. Nu există nimic concret şi nu văd de ce să fim retrogradaţi. Oricum eu rpmân la FC Argeş indiferent de ce va decide Comisia de Dişciplinî. Mai am 4 ani contrect cu FC Argeş şi voi rămâne să antrenez echipa şi în Liga a II-a, dacă va fi cazul.”

Kamara şi-a pierdut actele şi nu poate intra în România
Altfel, de la reunirea de aseară au absentat doi jucători din lotul cu care FC Argeş a încheiat ultimul sezon în Liga I. Este vorba despre argentinianul Elias Bazzi, care a ajuns la echipă în această dimineaţă, şi de ivorianul Youssouf Kamara, care şi-a pierdut actele de şedere în România şi deocamdată nu poate veni la Piteşti. Legat de plecări, doar Cristi Tănase are oferte din Germania şi din Seria A, însă nimic concret deocamdată. Lotul se va pregăti în localitate până pe 31 iunie, când FC Argeş va pleca în Austria, pentru un stagiu de pregătire de 17 zile.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite