Piteşti: FC Argeş: Lideri pe burta goala

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: FC Argeş: Lideri pe burta goala
Piteşti: FC Argeş: Lideri pe burta goala

FC Argeş a ajuns pe primul loc în seria a II-a, în timp ce jucătorii lui Ionuţ Badea nu şi-au primit salariile de trei luni.

Pe teren le merge bine. Conturile lor sunt goale însă. FC Argeş este liderul la zi al seria a II-a, după victoria cu 5-0 obţinută în ultima rundă, pe teren propriu, în faţa nou promovatei FC Silvana, însă trupa lui Ionuţ Badea este codaşă la capitolul banii.

Jucătorii nu şi-au mai primit salariile de trei luni şi o parte din ei au făcut deja demersurile pentru a deveni liberi de contract. Momentan, zece fotbalişti de la FC Argeş şi-au depus memoriile.

 „Am ajuns la limita răbdării. Aşa nu se mai poate. Suntem liberi pe burta goală. Nu mai aveam bani nici pentru mâncare. Dacă lucrurile vor continua la fel, i-am anunţat pe cei din conducere că vom veni cu familiile la cantonamentul de la pentru a mânca zilnic pe banii lor”, a răbufnit, ieri,unul dintre liderii vestiarului de la FC Argeş.

Bătăi şi furturi în vestiar
Criza financiară fără precedent cu care se confruntă clubul FC Argeş, după arestarea patronului Cornel Penescu, generează tensiuni de tot felul în vestiarul echipei.

Jucătorii se bat între ei la antrenemente, aşa cum s-a întâmplat săptămâna trecută când căpitanul Daniel Bălaşa s-a luat la încăiereare, pe gazon, cu Monel Cârstoiu,  în timp ce la vestiar jucătorii au ajuns să se fure între ei.

Primul păgubit este argentinianul Elias Bazzi, căruia, recent, i-au dispărut din vestiar 350 de lei. „Erau ultimii mei bani cu care trebuia să plătesc chiria pe luna trecută”, spune Bazzi,  care bănieşte că hoţul este unul dintre coechipierii lui de la FC Argeş.

 În tot acest haos de la FC Argeş, antrenorul Ionuţ Badea intervine împăciuitor şi îi asigură pe suporteri că echipa îţi va continua, cu sau fără bani, drumul spre revenirea în Liga I.

 „Eu sunt antrenor şi am ca sarcină principală pregătirea echipei la antrenamente şi meciuri. Jucătorii sunt liberi să facă ce cred că e mai bine pentru a-şi obţine drepturile, şi este treaba lor cum o fac şi căror comisii se adresează. Sunt şi vor mai fi întârzieri financiare, sunt şi vor mai fi nemulţumiri. Mai mult  nu pot spune”,  precizează tehnicianul lui FC Argeş.
 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite