PIteşti: FC Juventus Bascov este antrenată de un primar!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PIteşti: FC Juventus Bascov este antrenată de un primar!
PIteşti: FC Juventus Bascov este antrenată de un primar!

FC Juventus Bascov, echipă care activează în eşalonul trei valoric, este unică în ţară. Echipa este antrenată de un primar din Dâmboviţa, care după programul de lucru de la primprie, vine la Ştefăneşti în fiecare yi cu maşina personală pentru a-i pregăti pe jucătorii de la Juventus Bascov. Primarul antrenor se numeşte Adrian Chiriţă şi este edilul comunei Hulubeşti (Dâmboviţa) din 2008.


#Cum aţi ajuns antrenor la Juventus Bascov?
- Foarte simplu. Am aflat cã l-au dat afarã de la echipã pe Gabi Dumitru şi am luat legãtura cu cei de la Bascov. Eu îi ştiam pe ei, pentru cã înainte am jucat cu echipa mea din comunã cîteva amicaluri. Ne-am întîlnit, am vorbit ce aveam de vorbit şi ne-am înţeles.
#Cum merge treaba la echipã?
- Nu prea bine, dar sînt convins cã o vom scoate noi la capãt. Sînt mulţi jucãtori indisciplinaţi. La meciul de acum cîteva zile, de la Craiova, pe care l-am pierdut cu 0-5, am avut doi jucãtori eliminaţi. Vreau sã vã spun cã am dat afarã de la echipã foarte mulţi jucãtori, pentru indisciplinã.
# În afarã de Juventus Bascov, aţi mai antrenat şi altã echipã?
- Da. Eu sînt antrenor din 2003 şi am mai antrenat pe Utchim Gãieşti, CS Mogoşoaia, Victoria Bucureşti şi Şcoala de Fotbal Marius Lãcãtuş. Am ceva experienţã.
#Cum se împacã primãria cu fotbalul?
- Foarte bine. Eu împac bine şi capra, şi varza. Fac din plãcere sport. Stau la primãrie de la 8 pînã la ora 16, iar dupã aceea mã duc la antrenament. În timpul meu liber, pot sã fac ce vreau eu, atîta timp cît nu încalc legea.
#Ce spun sãtenii despre noua dumneavoastrã ocupaţie?
- Mã susţin necondiţionat. Am 41 de ani şi sunt primar din 2008. Locuitorii din Hulubeşti vor sã vadã cît mai multe echipe bune de fotbal pe stadionul din comunã. 
 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite