Piteşti: FC Internaţional, în drum spre Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nouă promovată în primul eşalon, FC Internaţional şi-a strâns rândurile aseară pentru a-şi pregăti din timp debutul în Liga lui Mitică.

Doar 8 zile a durat vacanţa la FC Internaţional.” Timpul ne presează. Avem mult de muncă pentru că nu vrem să facem doar simplu act de prezenţă în Liga I.”, a sunat ordinul de adunare dat de antrenorul Ştefan Stoica. Lotul grupării interiste s-a reunit aseară la stadionul „Tineretului” din Ştrand, iar la prima strigare au răspuns afirmaţtiv 24 de jucători.
Două nouătăţi şi patru absenţe
Dintre jucătorii cu care FC Internaţional a încheiat ultimul ei sezon în Liga a II-a patru au absentat de la reunirea se ieri. Este vorba sepre portarul Cătălin Moldovan, de fundaşul Florin Bod şi de atacanţii Lucina Itu şi Seydou Kone. „ Situaţia lor va fi discutată la nivelul conducerii în aceste zile. Deocamdată nu vă pot spune dacă vor mai face sau nu parte din lotul nostru”, a declarat legat de cei patru absenţi vicepreşedintele clubului FC Internaţional, Emanuel Marinescu. La capitolul veniri, deocamdată doar doi jucători s-au alăturat lotului piteştean: George Neagu (Dacia Mioveni) şi Alexandru Filip (FC Buftea). „Grosul va veni săptămâna asta. Oricum, până pe 10 iulie lotul va fi definitivat”, a completat vicepreşedintele Emanuel Marinescu.
Buget de 3,5 milioane de euro
Pentru primul sezon de Liga I, FC Internaţional va avea un buget de 3.5 milioande de euro. Sificient, spune Fane Stoioca, pentru atingerea obiectivului: salvarea de la retrogradare. „ Se pot face lucruri frumoase şi cu banii puţini. Important este să ne organizăm repede şi să construim o echipă competitivă”, a spus „Murinho” de Piteşti. Altfel, în această dimineaţă, jucători lui FC Internaţional au efectuat vizita medicală la Craiova, iar pe 25 iunie lotul se va deplasa în Poiana Braşov, pentru un stagiu de pregătire de 12 zile.  

Lotul prezent la reunire
Portari: Florin Pampea, Andrei Bădârcea
Fundaşi: Gabriel Matei, Vlad Chiricheş, Florin Popa, Ilie Baici, Alexandru Vlad, Tiberiu Bier, Codruţ Ciobanu
Mijlocaşi: Cornel Frăsineanu, Alexandru Stoica, Rareş Stan, Ciprian Străuţ, Ovidiu Vezan, Mihai Răduţ, Marian Constantinescu, Cătalin Lazăr
Atacanţi: Ovidiu Stoianof, Marius Jianu, Alexandru Ciucur
Veniri: George Neagu (Dacia Mioveni) şi Alexandru Filip (FC Buftea)
Absenţe: Seydou Kone, Lucian Itu, Cătalin Moldovan şi Florin Bold.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite