Piteşti: Debut cu probleme în Liga I pentru FC Internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Debut cu probleme în Liga I pentru FC Internaţional
Piteşti: Debut cu probleme în Liga I pentru FC Internaţional

Observatorul Gheorghe Nedelescu a vrut să suspende partida de aseară dintre FC Internaţional şi Oţelul, invocând probleme organizatorice.

Debutul lui FC Internaţional în Liga I a fost pe punctul de a fi amânat. Observatorul meciului de aseară, de la Mioveni, dintre FC Internaţional şi Oţelul, nu a vrut să dea drumul la joc, constatând anumite nereguli organizatorice. Observatorul Gheorghe Nedelescu a făcut o inspecţie riguroasă a arenei din Mioveni cu o oră înainte de startul partidei, iar la şedinţa tehnică a comunicat neregulile constatate.
„ În aceste condiţii, partida nu se poate disputa!”
 Mai întâi, „Zbirul” din Craiova a învocat inexistenţa generatorului de curent electric, pentru nocturnă, cu toate că partida s-a disputat pe lumină, cu începere de la ora 18.30. Apoi, Nedelescu s-a legat de bilete de intrare la stadion, care nu aveau imprimate numărul locului şi sectorul de acces în tribună. „ În aceste condiţii, meciul nu se poate disputa.”, le-a comunicat Nedelescu oficialilor celor două echipe. După douăzeci de minute de parlamentări, oficialii lui FC Internaţional au reuşit să-l înduplece pe exigentul observator, astfel că partida a început cu cinci minute întârziere faţă de ora stabilită iniţial. La prima pauză de hidratare, din minutul 25 al partidei, Gheorghe Nedelescu  a fost luat în colimator de galeria echipei oaspete. „Comunistule, comunistule!”, s-a auzit fără întrerupere din sectorul galeriei gălăţene pe durata celor două minute în care jucătorii s-au hidratat la marginea terenului, cei 50 de suporteti ai Oţelului protestând faţă de măsura luată de Gheorghe Nedelescu de interzicere a bannerelor în incinta stadionului. La finalul jocului, observatorul din Craiova, a avut ceva de împărţit şi cu resprezentannţii mass-media, cărora le-a interzis accesul spre sala de conferinţă, pe cea mai scurtă rută. Astfel, jurnaliştii prezenţi la meci au fost nevoiţi să folosească o ocolitoească stadionul, pe jos, ajungând cu mare întărziere la conferinţa de presă. Gheorghe Nedelescu a plecat însă acasă, la Craiova, fericit, pentru că a făcut din nou pe zbirul. La fel de fericiţi erau după joc şi gălăţenii, care au plecat, aseară, de la Mioveni, cu trei puncte, graţei golului înscris de Axente, în min.70.


FC Internaţional- Otelul Galaţi 0-1 (0-0)
A marcat: Axente (min. 70)
FC Internaţional: M. Popa- Băcilă, Viera, Chiricheş (min.75 Jianu), Neagu- Kone, Fl. Popa, Răduţ, Frăsineanu- Cl. Voiculeţ (min. 80 Vezan), Cl. Ionescu (min. 61 Stoianof)
Antrenor: Ştefan Stoica
Oţelul: Baotic- Râpă, S. Costin, Jelev, Siminic- Giurgiu, G. Mojsov (min.90+2 Sârghi), J. Ibeh- Paraschiv- Pătraş (min. 46 Antal), M. Matei (min. 65 Axente)
Antrenor: Dorinel Munteanu
Cartonaşe galbene:  Giurgiu ( min. 40), Chiricheş (min.54), Boatic (min.76), Mojsov (min. 87), Băcilă (min. 90), Neagu (min.90+3)
Cartonaş roşu: Frăsineanu (min. 90+3)

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite