Piteşti: Chef de chef la FC Internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Internaţional a reuşit promovarea istorică în Liga lui Mitică, iar petrecerea dată aseară de „interişti”a fost pe măsura  performanţei. Elena Gheorghe, Daniela Gyorfi, Tavi Colen sau Nicu Paleru au încins atmosfera la restaurantul „Capra Neagră” din Curtea de Argeş, jucătorii, antrenorii şi conducătorii  petrecând cu mare fast până azi dimineaţă, la ora 05.00.

Au petrecut până la 05.00 dimineaţa
După modelul CFR Cluj, FC Internaţional a izbutit marele salt din Liga a III-a, în Liga I în doar trei ani. Gruparea patronată de Benone Lazăr şi-a luat la revedere de la Liga a II-a, cu o victorie la scor în faţa Mureşului Deva, scor 3-0, iar „interiştii” au petrecut cu mare fast urcuşul la masa bogaţilor din Liga I. Petrecerea a început duminică seara, la ora 19.00, la restaurantul „Capra Neagră” din Curtea de Argeş şi s-a încheiat luni dimineaţa, în jurul orei 05.00, când jucătorii încă mai fredonau cântecul serii: „M-o făcut muica oltean!”, dedicat antrenorilor Ştefan Stoica şi Nae Ungureanu. 

 Patronul Benone Lazăr le-a „ameţit” pe animatoare
Îmbrăcaţi la unison în costume negre, cu cravată în două culori (roşu şi alb), jucătorii, antrenorii şi conducătorii proaspetei formaţii din Liga I s-au învârtit de mama focului, toată noaptea, în jurul ruingului de dans, pe muzică aleasă. Artişti de soi, cum ar fi Elena Gheorghe, Daniela Gyorfi  sau Nicu Paleru le-au cântat pe rând jucătorilor, iar la concursul „cel mai bun dansator” patronul echipei FC Internaţional nu a avut rival. Benone Lazăr le-a dansat pe animatoarele Elenei Gheorghe până le-a amenţit în apaluzele jucătorilor şi antrenorilor, care şi-au tocit şi ei pantofii pe ringul de dans, până spre dimineaţă. Peste o lună şi jumătate vor dansa pe puncte şi pe bani, pe gazonul fierbinte din Liga I, alături de Steaua, Dinamo sau Rapid.

Benone Lazăr:
„N-am crezut că vom promova în acest sezon”
Bun la dans, dar şi la vorbă. Bucuros peste măsură după ce şi-a văzut visul cu ochii, acela de a ajunge cu echipa sa în Liga I, patronul lui FC Internaţional a recunoscut la petrecerea de aseară că nu se aştepta să ajungă atât de repede la masa bogaţilor din Liga lui Mitică. „Sincer, nu am crezut să vom promova în acest sezon. Iniţial, obiectivul nostru a fost menţinerea în eşalonul secund, însă, rezultatele ne-au adus acolo, în faţă, şi din inerţie am intrat în hora promovării. Totodată, Benone Lazăr a făcut public obiectivul pentru primul sezon în Liga I: „Nu aveam planuri mari pentru sezonul 2009-2010. Să fim undeva la jumătatea clasamentului, ca să nu avem grija retrogradării!”.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite