Piteşti: Expoziţie de cai putere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Expoziţie de cai putere
Piteşti: Expoziţie de cai putere

Cele mai tari maşini vin de mâine în Piaţa Vasile Milea. Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş organizează în perioada 8-13 septembrie Salonul Auto Piteşti.

15 de dealeri auto  îşi vor prezenta vehiculele în Piaţa Vasile Milea, începând de marţi, de la ora 12.00, când cea de-a opta ediţie a Salonului Auto Piteşti (SAP) îşi va deschide porţile. Piteştenii vor putea  admira 100 dintre cele mai noi modele apărute pe piaţa auto. ,,Dealerii Dacia Renault, Nissan,  Skoda, Opel-Chevrolet, Honda, Toyota, BMW, Volkswagen, Audi, Land Rover, Jaguar şi SAAB vor reuşi cu siguranţă să atragă un număr mare de clienţi la această ediţie a Salonului Auto Piteşti.”,  spune  Alex Şerban, manager proiect SAP.

 
 Modele exclusiviste
Ediţia de anul acesta va fi una cu totul specială, spun organizatorii. “Iubitorii de cai putere vor putea  admira câteva modele exclusivuiste: Dodge, Hummer sau Jeep. Vizitatorii vor  putea găsi aici, în premieră, şi câţiva dintre noii reprezentanţi ai industriei auto prezenţi pe piaţa piteşteană. Aceasta va fi surpriza noastră pentru vizitatori”,   spune  Alex Şerban, manager proiect SAP.

...şi modele accesibile
Cele mai multe modele însă, vor fi din categoria celor pentru   oamenii cu venituri medii. ,, În momentul de faţă primează necesitatea , aşa că ne aşteptăm ca cele mai ieftine modele să fie şi cele mai căutate. De asemenea, ca şi în anii precedenţi, la Salonul Auto Piteşti vor participa cei mai importanţi dealeri din Argeş, cu cele mai noi modele şi cu cele mai bune discounturi şi oferte” , spune  Alex Şerban

Preţurile pornesc de undeva de la 6500 de euro (Logan) şi ajung până la 100.000 de euro în cazul modelelor exclusiviste.


Contracte pe loc sau la reprezentanţă
Organizatorii speră ca salonul auto să le ofere dealerilor prilejul  încheierii unor contracte pe loc ,,...şi chiar dacă maşinile nu se vor vinde în cadrul salonului auto,  se pot pune bazele unor colaborări ulterioare” adaugă Alex Şerban.

Salonul Auto Piteşti este organizat de Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş în colaborare şi cu sprijinul Primăriei Piteşti.

 De asemenea ca şi în anii precedenţi, la Salonul Auto Piteşti vor participa cei mai importanţi dealeri din Argeş, cu cele mai noi modele cu cele mai bune discounturi şi oferte.
Deschiderea oficială a Salonului Auto Piteşti va avea loc marţi, 8 septembrie, orele 12.00, în Piaţa Vasile Milea, ocazie cu care ne-am bucura sa fiţi alături de noi.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite