Piteşti: Nightlosers şi Sonny Flame cântă în cluburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maine sunteţi aşteptaţi la teatru
Maine sunteţi aşteptaţi la teatru

Dacă nu ştiţi cum să vă petreceţi acest sfârşit de săptămână, aflaţi de mai jos ce oportunităţi de petrecere a timpului liber aveţi.

Nightlosers în Club Hush
Piteştenii vor avea parte în această seară de un concert rhythm and blues în Club Hush. De la ora 22.00 pe scena clubului situate în strada Armand Călinescu nr. 9 vor urca membrii formaţiei Nightlosers, din Cluj. Aceştia vor susţine un concert live mai bine de o oră şi jumătate. Din trupă fac parte Hanno Hofer, Grunzo Geza, Sorin “Gaga” Câmpean, Octavian “Barilla” Andreescu şi Jimi “El Lako”.


Sonny Flame cântă în Zion
Sâmbăta se anunţă a fi una incendiară în Zion Club. După miezul nopţii atmosfera va fi încinsă de unul dintre cei mai sezi artişti ai momentului, Sonny Flame. Tânărul din Ploieşti care a colaborat cu renumiţi artişti autohtoni, dar şi din afara graniţelor va urca pe scenă şi va cânta live mai bine de o oră, animând atmosfera din clubul situat în Cartierul Nord, complex Ciocârlia. Biletul de intrare va fi 20 de lei. Cea mai recentă piesă a sa va fi “Come Along”, cu care a participat la Eurovision.


“Puşlamaua” se joacă la teatru
Piteştenii care vor să râdă cu poftă sunt invitaţi duminică la Teatrul “Alexandru Davila”. Actorii instituţiei de cultură vor urca pe scena din Sala Mare, începând cu ora 18.00 pentru a interpreta piese lui Pierre Chesnot, “Puşlamaua”. Francois este un bărbat trecut de prima tinereţe care reuşeşte însă să-şi păcălească fosta şi actuala soţie, dar şi două amante, cu uşurinţă. Ce se întâmplă când toate patru doamnele se întâlnesc rămâne să aflaţi dacă mergeţi la teatru să vizionaţi piesa. Biletul este 10 lei.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite