Piteşti:Cinema City la Euromall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti:Cinema City la Euromall
Piteşti:Cinema City la Euromall

Aseară a fost inaugurat  primul  multiplex din Piteşti.  Învitaţii celui mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală şi de Est au putut viziona,  la alegere , o comedie romantică sau un film de animaţie 3 D. Pentru publicul larg, Cinema City îşi deschide porţile abia  vineri.

În urmă cu mai bine de doi ani, când la Piteşti se deschidea primul şi deocamdată  singurul  mall, cinefilii se şi vedeau instalaţi în fotolii confortabile, vizionând, altfel decât în vechile cinematografe, cele mai tari producţii. Au avut de aşteptat aşa cum de aşteptat au avut şi comercianţii cărora le trebuia “cârlig “ ca să mai agaţe câţiva clienţi.

Şi ... a venit şi clipa cea mare!
Aseară  a fost inaugurat  multiplexul: 6 săli și 1264 de locuri pentru toţi cei pasionaţi de film. Cinematograful este cel de-al cincilea pe care operatorul  îl deschide în România, dar este primul din Muntenia. 

Echipamente de ultimă generaţie
Multiplexul este dotat cu cele mai perfomante echipamente existente în lume, oferind clienților o audiție excelentă, datorată sistemului Dolby Digital Surround și o calitate superioară a imaginii, garantată de proiectoare Kinoton. Cinematograful va oferi și cea mai nouă tehnologie în industria cinematografică - proiecții digitale 3D, grație unei săli dotate cu proiectoare Christie și server.
Oaaau!

Puştii care aseară au avut preivilegiul  să  vadă  producţia 3D „G-Force” au rămas cu gura căscată. ,,Oaaau! Ne-au dat ochelari speciali. Vedeam cum personajele ies din ecran!” spune Alex Dumitru, 12 ani, venit cu părinţii la inaugurarea multiplexului.

 De maine, filme pentru toată lumea!
 De vineri, amatorii de film piteşteni vor avea posibilitatea să urmărească  filmele de îndată ce ele se lansează pe piața din România. Cinema City le va oferi avanpremiere și premiere, simultan cu lansarea lor naţională, aceasta fiind politica operatorului pentru toate cinematografele sale.

Pentru prima sa săptămână de funcționare, Cinema City aduce piteştenilor două premiere și o avanpremieră națională: „Adevărul gol-goluţ”, o comedie zglobie despre relaţiile dintre cele două sexe. De vineri, 4 septembrie, trupa de super-agenţi „G-Force” erupe pe ecrane in 3 dimensiuni, în cea mai nouă premieră a studiourilor Disney. Tot de vineri pe ecrane sosesc „Ticaloşi fară glorie”, protagoniştii celui mai recent film semnat Qunetin Tarantino.

 Reprezentanţii Cinema City  se aşteaptă la o avalanşă de spectatori „Sperăm ca piteştenii să adopte filmul ca parte din obiceiurile lor cotidiene. Ne-am angajat să oferim iubitorilor de film cel mai bun mod de a se bucura de acestea, și sperăm ca din ce în ce mai mulţi argeşeni să redescopere plăcerea filmului la cinema.,” a explicat Mooky Greidinger, președintele Cinema City International.

,, Deschiderea Cinema City la Piteşti însemnă  şi crearea de locuri de muncă. Urez succes celor care su venit cu scest proiect în judeţul Argeş şi le doresc să aibă o afacere profitabilă!” a declarat Constantin Nicolescu, preşesdintele Consiliului Judeţean Argeş , aflat şi el printre invitaţii la evenimentul de aseară.

 Preţuri pentru toată lumea
 Pentru proiecţii normale, tariful de intrare este  cuprins între  10 şi 16 lei iar pentru filme 3D,  preţul unui bilet variază între 15 şi 21 de lei.  Cele mai ieftine bilete sunt în cursul săptămînii, pentru filmele difuzate înainte de ora 17, iar cele mai scumpe sunt de vinneri până duminică, după ora 17.00. Copiii, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de reducere.  Filmele vor rula chiar dacă în sală este un singur spectator.

 Programul Cinema City
Luni – Vineri -  13.00 – 22.45 (ora de începere a ultimului spectacol)
Sâmbătă – Duminică  11.00 – 22.45 (ora de începere a ultimului spectacol)


 Ce aduce Cinema City la Piteşti?

- 6 săli cu un total de 1264 de locuri

- tehnologie digitală 3D

- sistem de sunet surround cu procesoare Dolby Digital

- 6 proiectoare de 35 mm Kinoton FP30A,

- 1264   fotolii cu suport de pahar

- 9 ecrane cu plasmă pentru informaţii şi trailere

- aer condiţionat cu ajustare automată computerizată

- 1 bar-bufet cu o selecţie variată de răcoritoare şi dulciuri

- popcorn pregătit pe loc şi nachos cu două sosuri (fierbinte şi rece)

- casă de bilete complet computerizată, integrată cu sistemul de rezervare a biletelor online

- www.cinemacity.ro – pagină de internet, care include sistemul de rezervare online a biletelor.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite