Piteşti: Emil Lassaria, Bitză, Connect-R şi Compact în concert la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Connect-R
Connect-R

Artiştii vor anima atmosfera în cluburile din oraş. Tinerii au de unde allege în ceea ce priveşte evenimentele din acest week-end. Genurile de muzică pe care le pot asculta în cluburi variază de la rock la house sau hip-hop.

O mulţime de vedete autohtone vor concerta în judeţul nostru, în acest sfârşit de săptămână. În această seară, trupa Compact a fost invitată să suţină un concert la Piteşti, în cadrul turneului naţional “Cântec pentru prieteni”. Evenimentul va avea loc tot în această seară, la Casa Sindicatelor de la ora 19.00. Preţul unui bilet este de 35 de lei în prima parte a sălii şi 25 de lei în partea din spate.


Silvia Dumitrescu cântă în Club Hush
Evenimentele continuă în această seară, de la ora 22.00, cu un concert live de calitate. Invitata special din Club Hush, situate pe Str. Armand Călinescu nr. 9 este Silvia Dumitrescu, care va cânta alături de trupa ei piesele “Nu-mi pare rău”, “Cred în tine”, “Noi am ales”, “Miracol infinit”, “Dansul” sau “Lumea mea”, care au făcut-o celebră în muzica pop românească.


Emil Lassaria revine după miezul nopţii în Club On Time, de pe B-dul Republicii nr. 141, acolo unde va mixa toată noaptea pentru tinerii care ascultă muzica sa şi care vor să se distreze. Fetele au intrarea liberă până la ora 00.00, iar băieţii vor plăti 10 lei.


Prezentare de modă inspirată din “Avatar”
Personajele din Avatar vor coborî în această seară de pe marile ecrane direct pe scena amenajată în Illusion Club, din incinta Euromall Piteşti.  Prezentarea de modă marca Adrian Pescariu este inspirată din filmul “Avatar”. Printre modelele care vor defila pe scenă începând cu ora 00.00 se numără şi Monica Columbeanu.


Atmosfera incendiară din cluburi continuă şi sâmbătă seara. Connect-R va show, cântând cele mai cunoscute şi mai noi melodii ale sale şi dansând alături de fani. Evenimentul va avea loc în Diamond Club, situate pe Calea Craiovei, de la ora 23.00. Intrarea costă 20 de lei.


Bitză este în “Goana după fete”, cel mai nou turneu al său care îl adduce din nou în Domino Club, din Mioveni. Intrarea la concert va costa 10 lei pentru fete şi 15 lei pentru băieţi.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite