Dupa 9 ani, Raliul Argesului vine din nou pe Transfăgărăşan!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poimâine încep cursele de recunoaştere iar evenimentul debutează pe  7 . Raliul Argesului şi reprezintă a  doua etapă  a Campionatului  National de Raliuri Dunlop 2010.

 Raliul Argesului le ofera competitorilor din întrecerea internă, dar şi fanilor, o surpriza : pentru prima dată din 2001 încoace, Raliul Argeşului revine în configuraţia de asfalt, pentru mulţi dintre pilotţi din campionatul intern aceasta urmând să fie prima înfruntare din cariera peTransfagărăşan!

Înscrierile sau încheiat  miercuri 28 aprilie 2010, iar participantii vor putea efectua recunoaşteri în zilele de 6 mai şi în dimineaţa zilei de 7 mai. În dupa-amiaza zilei de 7 mai, între orele 16 si 19, este programat shakedown-ul.

Sâmbâtă, 8 mai, se vor da duelurile pentru victorie, în program fiind incluse 11 probe speciale. Secţiunile Vidraru, Vidraru Lac, Piscu Negru si Capra (toate pe urcare)se vor parcurge de câte doua ori, în timp ce la coborare, în program sunt incluse toateprobele cu excepţia celei denumite Vidraru. Startul este programat la ora 08.:01, în Pitesti, în timp ce prima masina va pleca pe secţiunea competitiva Vidraru la ora 09.54.

Sosirea echipajelor va avea loc în Piteşti la orele 21.25, după parcurgerea a 335,60 kilometri, din care 93 de km pe secţiunile competitive. Seara de sambătă se incheie cu„Rally Party”.

„Pitesti Rally Show” va oferi fanilor nu doar prilejul de a-i vedea la lucru pe piloţii din Campionatul National de Raliuri Dunlop 2010, ci si sa asiste la o suita impresionanta de demonstraţii, dar şi la lansarea echipei UCM Resita care participă in Campionatul National de Viteza în Coasta Dunlop 2010. Ziua se va incheia cu Festivitatea de Premiere a Raliului Argesului, însă organizatorii promit şi multe alte surprize.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite