Dracula, Păcală şi Crăiasa Zăpezii au defilat prin centrul Piteştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe personaje din basmele atât de cunoscute şi apreciate de copii au defilat, astăzi, prin centrul Piteştiului. Parada lor a deschis Festivalul Teatrului pentru copii "Aşchiuţă".

Prichindeii care au trecut, astăzi, în jurul orei 11.00, prin centrul Piteştiului au avut parte de o surpriză. Mai multe personaje de basm, printre care Păcală, Crăiasa Zăpezii şi prinţese au putut fi admirate într-o paradă pe traseul Teatrul "Aşchiuţă"- Teatrul "Al. Davila".

Cei care au dat viaţă personajelor de poveste au fost actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret "Aşchiuţă" din Piteşti. Ei le-au surâs copiilor, i-au luat de mânuţe, le-au spus cuvinte frumoase şi i-au îndemnat să fie cuminţi şi să-i asculte pe părinţi.

image

Click pe poze pentru a vedea galeria foto!

Senzaţiile alaiului au fost cei trei actori pe papainoage, unul dintre ei întruchipându-l pe Dracula.

Toţi micuţii întâlniţi în cale, împreună cu părinţii sau bunicii lor au fost astfel invitaţi să ia parte la Festivalul de teatru pentru Copii "Aşchiuţă", care s-a deschis astăzi la Teatrul Davila.

Pe parcursul celor trei zile de festival, micuţii au posibilitatea să vadă piese de teatru, proiecţii de film, dar şi să ia parte la ateliere de creaţie destinate lor.

Cei cărora le plac cărţile, sunt invitaţi şi la târgul "Slove", găzduit de Biblioteca Judeţeană "Dinicu Golescu" din centrul oraşului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite