Două gospodării, în flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două familii din  Budeasa și Vulturești au trăit, ieri, clipe de groază după ce au văzut cum locuințele lor cad pradă flăcărilor. În ambele cazuri incendiile au izbucnit din cauza coșurilor de fum deteriorate.

 Detașamentul de Pompieri Mioveni 1a fost solicitat, aseară, puțin după ora 19.00,  să intervină  în comuna Vultureşti, satul Vultureşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie.  În ciuda eforturilor de a stinge vâlvătaia pornită, proprietarii și vecinii s-au uitat îngroziți cum flăcările mistuie podul locuinței și fânarul. Acoperişului casei  a ars pe o suprafaţă de aproximativ 3 m2 şi, odată cu el, circa 1000 kg fân depozitate în podul casei.Numai după intervenția  autospecialei cu apă și spumă, incendiul a fost stins. Reprezentanții ISU Argeș spun că flăcările au avut ca sursă jarul și scânteile  ridicate prin coșul deteriorat al casei.
 
Un alt acoperiș mistuit de flăcări, la  Budeasa


 Cu doar  trei ore mai deveme  pompierii Punctului  de lucru Bascov  și cei ai şi Detaşamentul 1 de Pompieri Piteşti fuseseră solicitați să intervină în în comuna Budeasa, satul Budeasa Mare, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o altă gospodărie. La intervenţie a participat doar echipajul de la punctul de lucru Bascov, nefiind necesară intervenţia celuilalt echipaj cerut în sprijin.  Și aici flăcările au distrus  3 metri pătrați din asteriala acoperişului ca urmare a efectului termic  produs de coşul de fum amplasat necorespunzător  și neprotejat faţă de materialele combustibile.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite