Două sinucideri în doar câteva ore, în Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie după tragedie în judeţul nostru, după ce doi bărbaţi s-au spânzurat. Primul pentru că a fost părăsit de soţie, cel de-al doilea recurgând la acest gest din cauza unor probleme psihice.

Un ţipăt disperat a răsunat în această dimineaţă în blocul B8 din cartierul Prundu. Era strigătul unei femei şocată de descoperirea dureroasă pe care o făcuse. Soţul său, în vârstă de 55 de ani, se spânzurase în holul locuinţei.

Marin Popa, în vârstă de 55 de ani era cunoscut cu probleme psihice, bărbatul suferind de schizofrenie şi se pensionase din acest motiv, fiind sub tratament.

Soţia sa, răpusă de durere, nu reuşea decât să rostească câteva cuvinte după ce l-a găsit pe soţul său spânzurat de ţeava de gaze din hol: “Douăzeci şi cinci de ani te-am păzit şi tot ai făcut-o”, spunea, printre lacrimi, femeia.


Aceasta a sunat imediat la 112 şi în câteva minute o ambulanţă a sosit la domiciliul acestora, însă medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul.

“Am găsit pacientul deja decedat, spânzurat în hol, de ţeava de gaze. Nu am mai încercat manevre de resuscitare întrucât era deja mort. Nu s-a mai putut face nimic.”, a declarat doctoriţa Cristiana Nicolescu, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite