Două familii din Argeș au rămas fără case în mijlocul iernii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj de pompieri a intervenit luni seară în comuna Albeștii de Argeș pentru a stinge un incendiu izbucnit la locuința lui Corneliu Popa, de 52 de ani.

După aproximativ o oră de luptă cu flăcările, pompierii au reușit să stingă incendiul. În urma acestuia au ars acoperișul casei pe o suprafață de 50 de metri pătrați, materiale textile, mobilier, tâmplăria casei și tavanul de lemn. Fumul și apa folosită de pompieri au degradat pardoseala pe o suprafață de 40 de metri pătrați, aparatură electronică și electrocasnică și o sobă de teracotă.

Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la coșul de fum deteriorat. Prejudiciul se ridică la aproximativ 30.000 de lei.

Luni noapte un alt incendiu a avut loc în comuna Cetățeni, de data aceasta fiind mistuită de flăcări casa unei femei. Pompierii s-au deplasat cu o autospecială cu apă și spumă, fiind ajutați de Serviciul de Voluntariat pentru Situații de Urgență Cetățeni cu patru voluntari și o autospecială.

Incendiul, care a avut aceeași cauză, coșul de fum deteriorat, a distrus tavanul casei pe o suprafață de șase metri și peretele exterior din lemn.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite