Două case au ars într-un incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii au avut de lucru ieri. Mai multe incendii le-au creat probleme, militarii luptându-se ore bune cu focul. Bilanţul: două case au ars şi 30.000 de mp de litieră s-au făcut scrum.

Zi agitată ieri pentru pompierii argeşeni. Aceştia au fost solicitaţi să intervină la mai multe incendii pentru a stinge flăcările care ameninţau să producă pagube însemnate. Ieri, în jurul prânzului, un incendiu a izbucnit în comuna Mozăceni. Două case au fost cuprinse de flăcări. Focul a pornit de la un cablu electric defect care a făcut scurtcircuit şi s-a propagate de la casa Dumitrei M. la cea a lui Nicolae M, aflată în imediata apropiere.


Aproximativ 30 mp din prima casă, acoperişul unei anexe şi mobila au ars, iar la cea de-a doua locuinţă au ars acoperişul şi o anexă gospodărească pe o suprafaţă de 50 mp, dar şi mobilier.

În comuna Vultureşti un incendiu de proporţii a mistuit 30. 000 de metri pătraţi de litieră. Flăcările au izbucnit la marginea pădurii de la un foc lăsat nesupravegheat. din fericire pompierii l-au stins înainte ca acesta să se extindă la copacii din pădure.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite