Două camioane răsturnate pe marginea drumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tir-ul s-a răsturnat pe marginea drumului (Foto Arhivă)
Tir-ul s-a răsturnat pe marginea drumului (Foto Arhivă)

Două camioane s-au răsturnat în decurs de două zile în localităţile Cotmeana şi Valea Mare Pravăţ. În ambele cazuri şoferii nu au redus viteza, dar au scăpat cu răni uşoare.


Un TIR s-a răsturnat marți după-amiază pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea. Un şofer bulgar care conducea un mastodont cu o semiremorcă din direcţia Piteşti spre Râmnicu Vâlcea, nu a redus viteza la ieşirea dintr-o curba la dreapta semnalizata corespunzător, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat in afara părţii carosabile pe partea dreapta privind direcţia sa de deplasare, fără a rezulta victime omeneşti si fără a afecta fluidizarea traficului rutier. Autotractorul transporta produse textile încărcate din Turcia cu destinaţia Lituania.
La locul accidentului s-au deplasat şi reprezentanţii A.R.R. Argeş şi ai Vămii Argeş.
   
Aseară un alt mastodont s-a răsturnat în afara carosabilului, de această dată fiind vorba de o cistrnă încărcată cu ciment. Accidentul a avut loc în comuna Valea Mare Pravăţ, iar camionul s-a răsturnat într-o grădină. Şoferul, Aurel Comănescu, de 38 de ani, din Târgovişte a fost rănit uşor şi a fost transportat la Spitalul din Câmpulung.

Din primele cercetări ale poliţiştilor se pare că acesta nu a redus viteza, camionul intrând în balans, iar ulterior s-a răsturnat.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite