UPDATE: Dorinel Munteanu a părăsit DNA după numai o oră de audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Oţelului răspunde, astăzi, întrebărilor procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie Piteşti.

Antrenorul de la Oţelul Galaţi a ajuns la DNA Piteşti in jurul orei 10.20 şi este  ţinta unei noi acuzaţii de blat într-un scandal legat  de presupusele meciuri aranjate.

 "Nu am nicio emoţie!"

"Am venit pentru unele precizări şi nu  am nici o emoţie, dovadă că nu am venit cu avocat. Nu ştiu ce se întîmplă", a spus Munteanu la intrarea în DNA.

Antrenorul Oţelului Galaţi dă declaraţii despre perioada în care era antrenor la FC Argeş.Munteanu este audiat în calitate de martor, iar discuţiile ar putea avea legătură cu meciul FC Argeş-Steaua, jucat la Craiova în 2007, în când Steaua a învins cu 2-0, iar Conel Penescu l-a acuzat pe Dorinel Munteanu că nu a ştiut să fructifice toate şansele FC Argeşului. De atunci, Dorinel Munteanu a încetat să mai antreneze echipa de la Piteşti.

 Dorinel Munteanu s-a născut la 25 iunie 1968, în Grădinari, judeţul Caraş-Severin). Este un fost jucător român de fotbal al „Generaţiei de aur“, alături de Gică Hagi şi Gică Popescu. De la 1 iulie 2009 este antrenor la echipa Oţelul Galaţi, cu care a semnat un contract pentru două sezoane.



Dorinel Munteanu a fost citat, astăzi, de procurorii DNA în dosarul “Mită în fotbal”, ca urmare a faptului că în 2007 acesta a antrenat aproape un sezon echipa FC Argeș, finanțătă de Cornel Penescu.  În prezent antrenor al lui Oțelul Galați, Munteanu a ajuns în fața anchetatorilor la 10.30 și a ieșit în mai puțin de o oră, vizibil emoționat, dar a spus că se aștepta să fie chemat mai devreme sau mai târziu să dea cu subsemnatul. “ Am fost audiat în dosarul Penescu. Nu am calitate nici de martor și cu atât mai puțin de învinuit. Eu am fost angajatul lui FC Argeș  și era normal să mă cheme și pe mine la declarații și voi veni ori de câte ori voi fi solicitat. Nu am avut emoții, pentru că nu mă simt vinovat de nimic”. În prezent, Dorinel Munteanu are un dosar pe rol în care îl învinuiește pe Cornel Penescu de calomnie, după ce omul de afaceri l-a acuzat pe fostul său angajat că „ar fi trântit” anumite meciuri ale lui FC Argeș. La acest moment, în dosarul Mită în fotbal, doar fostul arbitru Ionică Serea și Marius Martiș se mai află în arest, Penescu și Făcăleață fiind eliberați la sfârșitul săptămânii trecute.


Citeşte şi: Dorinel Munteanu, verificat de DNA

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite