Doi profesori de religie din Argeș au refuzat testările psihologice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Gardin, inspectorul general al ISJ Argeș
Florin Gardin, inspectorul general al ISJ Argeș

Din motive doar de ei știute, doi profesori de religie din Argeș au refuzat să se supună evaluărilor psihologice. La nivelul județului, nu sunt cadre didactice care să fi fost declarate respinse la aceste testări.

Inspectorul general al ISJ Argeș le-a solicitat, zilele trecute, tuturor directorilor să prezinte situația evaluărilor psihologice ale cadrelor didactice din toate școlile, pe ultimii cinci ani.

Măsura a apărut după ce o învățătoare din Curtea de Argeș, care nu mai avea aviz psihologic, și-a omorât mama cu 170 de lovituri de cuțit.

În urma răspunsurilor primite la Inspectorat, două cadre didactice de Religie au refuzat să se supună acestor testări realizate de psihologi.

Conform situației generale, se pare că niciun profesor sau învățător din Argeș nu a fost declarat respins la evaluările pshihologice.

"Voi propune la Ministerul Educației să se realizeze o testare mai aprofundată, unde să fie mai multă seriozitate din partea ambelor părți, atât a profesorilor, cât și a psihologilor", a declarat inspectorul general Florin Gardin.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite