Doi tineri au spart o locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proprietarii s-au trezit cu locuinţa spartă
Proprietarii s-au trezit cu locuinţa spartă

O bătrână din cartierul Trivale era cât pe ce să rămână fără bunurile de valoare din casă dacă vecinii nu anunţau la timp poliţia. Doi tineri intraseră în locuinţa femeii din care sperau să fure bani şi bijuterii.

Hoţii au pătruns în locuinţă aseară, în jurul orei 22.20, după ce au escaladat fereastra unui apartament situat la parterul unui bloc din cartierul Trivale.Aceştia nu au apucat să fure însă nimic întrucât una dintre vecine a apucat să anunţe poliţia. Tinerii au apucat să fugă din apartamentul lui Carmen Dumitrescu, dar nu au ajuns prea departe fiind reţinuţi de poliţişti.



"Deplasându-se la faţa locului, membrii grupei de intervenţie a Inspectoratului de Jandarmi Argeş, împreună cu un agent din cadrul  Secţiei nr. 3 de Poliţie Piteşti au observat la ieşirea din scara blocului nr. 3 două persoane care încercau să fugă. Trecând la urmărirea acestora au reuşit interceptarea şi imobilizarea lor.", a declarat lt. Liviu Sîia, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Argeş.

Se pare că cei doi, Cătălin Marius Epurem de 22 ani din comuna Bascov şi Ionuţ Tudoran, de 19 ani din comuna Merişani, ar mai fi dat şi alte spargeri în apartamente din oraş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite