Doi argeşeni găsiţi morţi în locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O poveste trasă parcă la indigo a avut loc ieri în două localităţi argeşene.Un b[rbat şi o femeie au fost găsiţi decedaţi în locuinţele lor, amândoi pierzându-şi vieţile cu câteva zile în urmă. Cadavrele lor se aflau în stare de descompunere.

Primul scenariu terifiant a avut loc în comuna Budeasa, sat Valea Mărului. Oamenii legii au fost anunţaţi că o localnică a fost găsită decedată în casă. Alexandrina Scurtu, de 63 de ani, a fost găsită zăcând fără suflare. Femeia locuia singură şi era cunoscută ca suferind de afecţiuni cardiace. Ba mai mult, în urmă cu două luni aceasta încercase să-şi pună capăt vieţii înghiţind un pumn de medicamente pe fondul unei depresii.

În urma examinării cadavrului, criminaliştii au ajuns la concluzia că femeia era moartă de câteva zile deoarece trupul său era în faza incipientă de descompunere. Oamenii legii nu au descoperit urme de violenţă pe trupul femeii, dar au dispus totuşi efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cauzelor decesului.

Povestea s-a repetat aseară când un bărbat din Câmpulung a fost găsit mort în apartamentul său. Speriaţi că Andrei Bolgar, de 47 de ani, nu mai răspunde la uşă de câteva zile şi nici nu a mai fost văzut ieşind din locuinţa sa, vecinii bărbatului au alertat poliţia.

După ce au reuşit să deschidă uşa apartamentului, care era încuiată pe interior cu cheia, oamenii legii l-au găsit pe bărbat zăcând fără viaţă. Trupul său se afla în stare avansată de descompunere, semn că acesta îşi pierduse viaţa cu câteva zile în urmă, aşa că oamenii legii l-au trimis la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie şi pentru stabilirea cauzei decesului.

Andrei Bolgar locuia singur, fiind divorţat şi era cunoscut cu patima alcoolului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite