Doctorul Adrian Ciocănea ocupă locul patru în topul celor mai apreciaţi medici din Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dr. Adrian Ciocănea
Dr. Adrian Ciocănea

Medic specialist terapie intensivă, Adrian Ciocănea spune că a ales medicina militară fascinat de uniformă şi de curiozitatea de a afla ce se întâmplă în spatele uşilor închise de la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă.

 Deşi este un medic tânăr, a reuşit să se facă apreciat de pacienţi şi de colegi prin profesionalismul de care dă dovadă.

 “Am încercat să-mi fac meseria cum am ştiut mai bine şi să învăţ cât mai multe de la cei care mi-au pus laringoscopul în mână. Ţelul unui doctor este să-şi facă meseria.Sunt un perfecţionist şi cer şi celor din jur să se perfecţioneze.Îmi plac provocările”, spune doctorul.

Adrian Ciocănea a absolvit în 1999 Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”  - Institutul Medico-Militar. În cei 11 ani de când este medic, Adrian Ciocănea a trecut şi prin momente grele atunci când a pierdut pacienţi. Cel mai dificil i-a fost când un copil operat pe cord nu a supravieţuit, în ciuda eforturilor sale şi ale colegilor medici. În prezent, doctorul lucrează la spitalul privat Muntenia Hospital din Piteşti.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite