Doar 8 posturi ocupate din 14 titularizabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În învăţământul argeşean, şase posturi de titular au rămas neocupate. În urma desfăşurării şedinţei publice de repartizare, numai opt candidaţi au prins  un post din cele 14 titularizabile. Norocoşii au avut medii cuprinse între 7,90 şi 9,05.


 Catedra de Limba şi literatura engleză de la Grupul Şcolar Tehnologic Câmpulung a fost  ocupată de  Nicolae Cristina Ionela (8,10) iar cea de Limba şi literatura franceză de la  Şcoala cu clasele I-VIII Slobozia i-a revenit candidatei  Elena Bianca Belu (8,90). Catedra de Matematică  de la Şcoala cu clasele I-VIII Valea Danuluia fost ocupată de  Maria Cristina Sandu care a obţinut un 8,30.

Cea mai maremedie cu care s-a ocupat un post titularizabil (9,05)  a fost obţinută de  Luminiţa Motoran care a ocupat catedra de Economic, administrativ, poştă  de la Grupul Şcolar „I.Gh. Duca” Vedea.

 Catedra de Pregătire- instruire practică, electrotehnică de la Grupul Şcolar „Ferdinand” Curtea de Argeş i-a revenit  lui Eleodor Florin Buliga (8,30).

 La Grupul Şcolar Agricol Costeşti, la catedra de Economie şi educaţie antreprenorială va preda Alexandrina Tudor Corina (8,20) în timp ce  catedra de Pregătire - instruire practică, transporturi rutiere de la Grupul  Şcolar Construcţii Maşini „Dacia” Piteşti i-a revenit lui  Lucian Popa (7,90).

La Liceul de Artă „Dinu Lipatti” Piteşti unde erau şase posturi titularizabile doar la Artă vocală- canto postul a fost ocupat. Şansa a fost de partea Andrei Maria Bivol care a obţinut un 7,90.

Anul acesta  s-a înregistrat o concurenţă fară precedent la examenul de Titularizare din Arges. Peste  1.600 de candidaţi au concurat  pentru numai 14 posturi de titulari. Doar 435 dintre ei au luat mai mult de 7. Candidații care au ratat posturile titularizabile pot obține un post de suplinitor din cele 493 publicate pentru anul școlar 2010-2011, cele mai multe în mediul rural.
 


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite