Piteşti: Doar jucătorii pasionaţi au înfruntat ploaia pentru un bilet la loto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Doar jucătorii pasionaţi au înfruntat ploaia pentru un bilet la loto
Piteşti: Doar jucătorii pasionaţi au înfruntat ploaia pentru un bilet la loto

Ploaia torenţială nu i-a oprit pe optimişti să meargă la agenţiile Loto din oraş pentru a-şi încerca şansele la premiul cel mare. Chiar dacă vânzările au fost slabe astăzi din cauza ploii, încasările din timpul săptămânii au scos pârleala.

Săptămâna aceasta, reportul la categoria I a ajuns la 3 milioane de euro. Şi la extragerea Noroc, reportul cumulat, la categoriile I, a II-a şi N+2, N+3, este de aproape 6 milioane de lei.


Speranţe mari
Cu cât premiul cel mare la extragerea 6/49 este mai mare, cu atât piteştenii se înghesoaie să joace măcar o variant simplă şi să-şi încerce norocul.

 “Joc săptămânal, indiferent de premiu. Când premiul este mai mare, pun mai multe bilete. Cel mai mult am jucat de aproape 200 de lei acum câţiva ani şi am şi câştigat câteva zeci de milioane.”, spune Marian Coman, 50 de ani, inginer.  Omul încă are speranţe că, într-o zi, va prinde potul cel mare. Alţi jucători sunt mai sceptici cu privure la câştig, dar măcar vor să ştie că au încercat.

 “Eu joc aşa, din când în când, pentru că mă trimite taică-meu. El îmi dă şi numerele pentru una dintre variante”, declară Mariana Dinică, 28 de ani, din Piteşti.


Puţini muşterii pe ploaie
La două dintre agenţiilor Loto din Piteşti, cea de pe Strada Victoriei şi cea de pe bulevardul I.C. Brătianu, clienţii nu se înhesuiau, azi de dimineaţă, să joace.

“Azi a mers mai greu pentru că fost ploaie torenţială. Vânzările au fost bunicele, dar nu ca în alte săptămâni. Vine şcoala şi, probabil, oamenii au cheltuieli suplimentare.”, spune Camelia B., de la aenţia de pe Victoriei.

 “La noi a mers foarte prost toată săptămâna . Nu ştiu de ce Probabil că oamenii nu mai au bani, chiar dacă premiul este unul foarte atractiv”, declară Cristina Gheorghe, vânzătoare la agenţia loto de pe I.C. Brătianu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite