Distracţie pe gratis, în centrele comerciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Euromall Pitesti
Euromall Pitesti

Două dintre centrele comerciale mari din Piteşti, Euromall şi Jupiter City, organizează evenimente speciale în acest week-end. Concerte, expoziţii, prezentări de modă, aşa că dacă vreţi  spectacol gratis, aveţi unde merge.


Lenjerie intimă la Euromall
Sâmbătă, de la ora 18.00, în Euromall, vor ave loc prezentări de lenjerie intimă şi costume de baie pentru fete şi băieţi. Ceva mai tâziu, în jurul orei 19.30, va începe concertul unei trupe în top la acest moment, Dj Sava şi Raluka. Evenimentul este intitulat Summer Fashion Show.


Taraful din Clejani concertează la Jupiter City
Şi la Jupiter City este sărbătoare, timp de trei zile, vineri, sâmbătă şi duminică, cu ocazia împlinirii a doi ani de activitate a centrului comercial. Vineri şi sâmbătă sunt organizate o expoziţie de intrumente muzicale şi activităţi pentru copii, iar duminică va avea loc un concert special. Timp de o oră, între 18.00 şi 19.00 vor face spectacol Viorica, Ioniţa şi Taraful din Clejani.  De asemena, cei care vor să nu rateze vreun meci din Cupa Mondială, pot urmări competiţia în direct pe plasmele din cafeneaua Gloria Jean’s Coffees.




Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite