Piteşti: Din cauza sărăciei, un bărbat şi-a pus capăt zilelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Din cauza sărăciei, un bărbat şi-a pus capăt zilelor
Piteşti: Din cauza sărăciei, un bărbat şi-a pus capăt zilelor

Locatarii din blocul G1 susţin că nu-l mai văzuseră de o săptămână pe Gheorghe Sârba şi s-au speriat la gândul că bărbatului i s-ar fi putut întâmpla ceva rău, mai ales că din apartamentul lui venea un miros puternic, înţepător.

 Vecinii au fost cei care au făcut macabra descoperire. Oamenii nu-l mai văzuseră de o săptămână pe Gheorghe Sârba şi au chemat, în această după-amiază, un zidar care a spart uşa, găsindu-l pe bărbat spânzurat de pragul superior al uşii din bucătărie.

Pentru confecţionarea ştreangului, sinucigaşul a folosit un cablu format dintr-o sârmă izolată cu un cauciuc.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, nu a lăsat în urma sa niciun bilet prin care să-şi justifice gestul, dar vecinii cred că l-au împins către oribila faptă situaţia materială precară şi condiţiile precare în care trăia. Gheorghe Sârba avea un fiu de 24 de ani care locuia tot în Piteşti.

„Principala ipoteză pe care o luăm în calcul este aceea a sinuciderii. Locuinţa nu era răvăşită, iar cadavrul nu prezenta urme de violenţă. Corpul neînsufleţit a fost transportat la serviciul de medicină legală pentru efectuare necropsiei în urma căreia se va stabili cauza exactă a decesului”, a precizat subsinpector Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.


 

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite