Deţinută botezată religios la 20 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a fost botezată la 20 de ani
Tânăra a fost botezată la 20 de ani

La sfârşitul acestei săptămâni, la Penitenciarul Colibaşi a avut loc o slujbă de botez mai neobişnuită. Cea care a primit Sfânta Taină a Botezului nu a fost o copilă de doar câteva luni, aşa cum v-aţi fi aşteptat, ci o deţinută în vârstă de 20 de ani.

Ceremonia religioasă a fost susţinută de cei doi preoţi voluntari care a acordă asistenţă moral - religioasă persoanelor încarcerate şi de consilierul pe probleme sociale al Înalt Preasfinţiei Sale Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi al Muscelului, preot Mărgăritescu Nicolae.

“Acesta este al treilea botez al unui deţinut de la Penitenciarul Colibaşi, primele două fiind tot femei aflate în executarea pedepselor cu închisoarea, iar de fiecare dată, naşul spiritual al celor încreştinate a fost un angajat al instituţiei, din cadrul Serviciului Educaţie şi Asistenţă Psihosocială”, a declarat inspector principal Raluca Dinişor, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Colibaşi.

Cea care a dorit foarte mult să fie botezată a fost deţinuta, iniţiativa aparţinându-i. Tânăra s-a hotărât să facă acest pas după ce a participat la
activităţile de asistenţă religioase din penitenciar.
 
 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite