Descoperire macabră la Morăreşti! Un localnic a găsit în pădure un craniu uman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un craniu uman acoperit de licheni a fost găsit într-o pădure de pe raza localităţii Morăreşti. Descoperirea a fost făcută de un localnic care a sunat imediat la 112. Poliţiştii au cercetat zona, dar nu au găsit şi alte rămăşiţe.

Un craniu uman a fost găsit, ieri dimineaţă, într-o pădure de pe raza localităţii Morăreşti. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, după ce un localnic a sunat la numărul 112 şi a sesizat descoperirea.

"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Politiei Municipiului Piteşti constatând că la aproximativ 700 metri de drumul comunal Săpunari, într-o pădure, lângă un copac se găseşte un craniu fără ţesut pe el, acoperit în proporţie de 50% cu vegetaţie (licheni). Poliţiştii au căutat şi alte resturi osoase, rezultatul fiind negativ", anunţă Inspectoratul de Poliţie al judeţului Argeş.

Oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală pentru a afla ce s-a întâmplat. Craniul va fi trimis la Institutul Naţional de Medicină Legală din Bucureşti, pentru a se stabili sexul, vechimea şi cauzele morţii.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite