Deputatul Mădălin Voicu a venit la întâlnirea romilor pusă la cale de regele Dan Stănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de romi au luat parte, în această seară, la o întâlnire organizată de regele lor, Dan Stănescu de la Costeşti. Oamenii au fost chemaţi la Casa Sindicatelor din Piteşti să-şi spună problemele cu care se confruntă.

Aglomeraţie mare, la ceas de seară, în centrul Piteştiului. Sute de romi au venit cu mic cu mare la întâlnirea organizată de regele Dan Stănescu la Casa Sindicatelor cu scopul de a fi identificate şi soluţionate principalele probleme cu care se confruntă comunitatea ţiganilor din Argeş.

Oaspete de seamă a fost deputatul Mădălin Voicu, care nu s-a sfiit niciodată să-şi recunoască obârşia.

image

Click pe poze pentru a vedea galeria foto!

Îmbrăcat în straie ţigăneşti, cu pălărie şi ghiuluri pe degete, deputatul a apreciat iniţiativa organizatorului.

"E o acţiune foarte importantă care m-a făcut  să-mi las treburile şi să particip la întâlnire. O fac pentru ca pe viitor rromii să fie auziţi şi respectaţi, cei care merită, pentru că sunt şi dintre cei care nu merită. Educaţia şi sănătatea reprezintă cele mai acute probleme ale rromilor şi trebuie să fie dezbătute şi luate în seamă pentru a ajunge la un echilibru", a declarat Mădălin Voicu.

Regele internaţional al romilor, Dan Stănescu a adunat la prezidiu reprezentanţi ai Poliţiei, Jandarmeriei, autorităţilor publice locale, dar şi pe senatorul Mircea Andrei.

"Sunt declaraţi, în Argeş, în jur de 30.000 de romi, dar numărul lor este, în realitate, mult mai mare, pentru că mulţi nu au buletine. Este prima întâlnire de acest gen şi vrem să le oferim oamenilor locuri de muncă, pentru că dacă nu munceşti nu te poţi numi om", ne-a spus regele Dan Stănescu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite