Depăşire mortală. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla a lovit un TIR.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unui Cielo s-a angajat într-o depăşire periculoasă şi nu a mai avut timp să revină pe banda sa, berlina fiind lovită în plin de un TIR care circula regulamentar. Bilanţul accidentului: un mort şi trei răniţi.

Şoşeaua DN 65 B şi-a luat tributul în această dimineaţă, făcând o nouă victimă. Un impact nimicitor a avut loc pe varianta Piteşti-Slatina, în apropierea hotelului Veneţia.

Emil Daniel Ungureanu, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Coţofenii din dos, se afla la volanul unui Cielo şi se îndrepta dinspre Slatina spre autostrada Bucureşti-Piteşti. Se pare că bărbatul se grăbea foarte tare şi s-a angajat într-o depăşire periculoasă, fără să se gândeasc că acest lucru îl putea costa viaţa unui om.

Şoferul nu a mai avut timp să se încadreze pe banda sa şi să evite impactul violent cu un TIR, condus regulamentar din sens opus de Săndel Marian Dicu, de 38 de ani din Singeru, judeţul Prahova.

În urma accidentului unul dintre pasagerii din Cielo, Nicolae Mina, de 34 de ani, a decedat, iar alţi doi pasageri au fost răniţi grav, în timp ce şoferul a scăpat cu răni uşoare. Acesta este cercetat acum pentru ucidere din culpă.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite