Denisa Vișinski- Miss Balcani, made in Pitesti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 19 de ani, Denisa Vișinski, are cu ce se lăuda. A câștigat concursuri de frumusețe importante pentru Romania și de curând și-a dat seama că este atrasă și de design vestimentar.


PROFIL


Născută: 03.06.1990, Pitești.
Studii: Liceul Ion Cantacuzino, Facultatea de Jurnalism, student anul I
Experiență: Miss Balcani, 2008, finalistă Miss România la Italia nel Mondo


Denisa este studentă la jurnalism și alături de colegi și-a propus să atragă atenția oamenilor că ziarele trăiesc mai mult decât o zi. “Cu puțin timp înainte de Ziua Libertății Presei, am discutat cu îndrumătoarea noastră de an, Georgiana Popescu,  care ne-a spus că trebuie să facem ceva inedit ca să putem transmite un mesaj clar cititorilor vis-a-vis de jurnale. Așa am luat decizia să confecționăm câteva rochii din ziare, ca să arătăm că acestea nu sunt decât simple foi care își pierd importanța imediat ce le citești. În același timp intenționam să scoatem în evidență, nevoia acută a oamenilor de a fi în permanență la curent cu evenimentele din toată lumea”, explică Denisa. Astfel, în doar o săptămână, tânăra a reușit să croiască 8 rochii, care mai de care mai spectaculoase. Ulterior exemplarele au fost purtate de colegele ei într-o prezentare de modă inedită, organizată în cadrul facultății de jurnalism.

Locul I la Miss Balcani, finalistă la Miss Italia nel Mondo

Înzestrată cu o frumusețe inocentă și având dimensiuni de invidiat: 90, 60, 85, Denisa a câștigat mai multe concursuri de frumusețe. Pe lângă Miss Mioveni, Miss Plaja, Miss Popularitate la Top Model Pitești, adolescenta a ajuns să ne reprezinte și peste hotare de unde  a venit cu cel mai important titlu. “Am reprezentat România la Miss Balcani, în 2008, și, probabil, cu puțin noroc am câștigat. În competiție erau înscrise peste 20 de fete din toată Europa, dar eu am avut șansa să iau premiul cel mare. În același an am participat la  Miss Italia nel Mondo unde am reușit să ajung până în finală”, ne-a spus, cu modestie, adolescenta. De atunci a defilat pe zeci de podiumuri purtând cu mândrie creații ale designerilor celebri. După asemenea experințe, Denisa se gândește ca imediat ce termină facultatea să-și deschidă o agenție de modele ca să le poată împărtăși fetelor frumoase experiențele sale și, de ce nu, acestea să îmbrace obiecte de vestimentație creionate chiar de ea. În același timp își dorește să fie un jurnalist profesionist și visează ca într-o zi să medereze o emisiune de divertisment sau una în care să poată să-i ajute pe sărmani. În tot ceea ce face este susținută de părinți și ori de câte ori simte că îi e greu, primește un sfat bun de la mama.

Întrebări și răspunsuri?

Cum reușesti să-ți faci timp pentru studii, modelling și design vestimentar?

Atunci când faci ce-ți place nu mai simți oboseala. Totuși, încerc să-mi planific în așa fel timpul, încât să pot obține rezultate bune în tot ceea ce fac. Uneori, dacă mi se întâmplă să clachez, mă gândesc la satisfacțiile pe care le am.

Ce faci ca să te menții în formă și cum poți să faci față invidiei tinerelor de vârsta ta?

Nu aș putea spune că țin vreun regim anume, dar fac foarte multă mișcare. Dacă simt că am pus un kg sau două atunci renunț la produsele care au multe calorii. Despre invidie nu știu ce să zic, știu că pe alocuri există, dar încerc să nu bag în seamă răutățile celor din jur.

Ce-i place?

“Îmi place ploaia, ador muntele și marea, îmi plac trandafirii...îmi plac lucrurile simple care dau sens și culoare vieții. Îmi place să călătoresc, să descopăr lucruri, oameni și poveștile acestora”.

Ce nu-i place?

Nu-mi place să fiu mințită, prefer să mi se spună adevărul, oricât de dureros ar fi, nu-mi place bârfa și oamenii care privesc în grădina altora și uită de buruienile din curtea lor.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite