Demonstrații de aeromodele și concursuri de biciclete, trotinete, role și desene pe asfalt, de Ziua Copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Pitești organizează o serie de manifestări sportive și spectacole de divertisment, în cinstea Zilei internaționale a copiilor. Acestea vor avea loc vineri și sâmbătă, în Piața Primăriei și în Parcul Ștrand.

Primăria Pitești marchează Ziua internațională a copilului, 1 iunie, printr-o serie de acțiuni.

Vineri, de la ora 10.00, vor debuta demonstrațiile de aeromodelism și automodelism, dar și concursurile de: biciclete, trotinete, triciclete, role, desene pe asfalt, în Piața Primăriei.

După ce își vor arăta îndemânarea și talentul la aceste probe, micuții sunt invitați la un spectacol de divertisment, organizat de Palatul Copiilor din Pitești. 

La ora 12.00, câștigătorii concursurilor vor fi premiați, iar la 12.30 este programat un spectacol de dans sportiv al clubului Total Dance, coordonat de Corina și Alfred Schieb.

Dar distracția nu se termină de 1 iunie, ci continuă și sâmbătă. La ora 10.00, tot în Piața Primăriei va avea loc un meci demonstrativ de handbal, iar la ora 17.00, copiii și însoțitorii lor sunt așteptați în Parcul Ștrand la "Spectacol de cireșar", susținut de ansamblul de copii Zavaidoc, Tiberiu Hărăguș și Grupul Folk P620, Grupul Vocal Armonia, Valentin Grigorescu și Grupul Zavaidoc.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite