Declaraţii de dragoste inedite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mesaje imprimate pe flori. O florărie din Piteşti oferă clienţilor posibilitatea de a imprima pe petalele florilor orice mesaj sau poze cu persoana dragă.

O florărie le oferă piteştenilor ocazia de a-şi exprima sentimentele într-un mod inedit: imprimând un mesaj pe petalele florilor pe care doriţi să le oferiţi cadou. Fie că vreţi să vă impresionaţi iubita sau soţia, ori să îi mulţumiţi unei colege pentru ajutorul acordat sau să felicitaţi pe cineva de ziua lui puteţi chiar să imprimaţi o poză cu portretul persoanei respective.

Ideea le-a venit unor tineri care, timizi din fire, făceau adesea declaraţii de dragoste prietenelor scriindu-le un mesaj cu carioca pe petalele florilor. Văzând pe internet că în alte ţări există florării specializate în aşa ceva, s-au gândit că ar fi un lucru inedit pentru Piteşti dacă ar deschide o astfel de afacere. Au investit peste 7000 de euro numai în aparatura necesară şi de trei luni de zile au singura florărie din judeţ care imprimă declaraţii de dragoste şi diferite mesaje pe flori.

Sentimentele se exprimă mai uşor în scris

La început a fost destul de dificil până au reuşit să imprime bine primele flori şi deşi cei doi manageri sunt ingineri în calculatoare, au prăpădit peste 60 de trandafiri pe care i-au imprimat pe fiecare petală, până când imprimanta a fost setată bine şi mesajele erau imprimate corespunzător.

“Ne-am gândit că vrem să fim unici şi să le oferim tuturor persoanelor posibilitatea de a se exprima printr-un mesaj celor dragi. Eu ofeream foarte multe flori şi îmi venea greu adesea să-mi exprim sentimentele. În scris e mai uşor. Începe să prindă în special la cererile în căsătorie”, spune George Adrian Enescu, unul dintre managerii florăriei Magic Flowers4you.

Cele mai dese sunt cererile în căsătorie

Imprimarea mesajelor este gratuită şi nu durează mai mult de un minut. Pot fi printate orice texte, dar şi poze cu portretul unei persoane. Printre cele mai cerute texte se numeră: “Vrei să te căsătoreşti cu mine?”, “Te iubesc mult!”. “Ştii cât de mult te iubesc?”, “Te ador!”, “Casă de piatră!”, “La mulţi ani!”.

Florile pe care se pot imprima mesaje sunt trandafiri, în special albi sau roşi, lalele, crini şia lte flori care au petalele mari. “Se aplică un ulei special pe petală, se prelucrează poza pe calculator şi se imprimă cu o imprimantă specială. Au fost comenzi şi pentru nunţi, botezuri, zile de naştere, pe aranjamente florale. Am imprimat o dată o poezie de dragoste pe 5 trandafiri.”, povesteşte Adrian Antonie, managerul florăriei.
Majoritatea clienţilor sunt bărbaţi romantici, însă şi doamnele şi domnişoarele aleg această modalitate pentru a mulţumi cuiva, printr-un mesaj de genul “Cu deosebită consideraţie” sau “Vă mulţumesc”.

Şi elevii pot face o surpiză doamnelor profesoare, oferindu-le o floare cu un mesaj simpatic, de genul: “Pentru cea mai tare profă”

Florăria Magic Flowers4you se află pe strada Eroilor, nr. 41, la intersecţia cu strada Exerciţiu. Un trandafir costă aici între 6 şi 8 lei, crizantemele – 4 lei, iar crinii între 15 şi 20 de lei, în funcţie de mărime. Pentru comenzi şi livrări la domiciliu puteţi suna la unul din numerele: 0727 785 277 sau 0724 055 697.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite